Engin İpekoğlu: Volkan Demirel, Fenerbahçe'yi zor durumda bırakmaz!

16.10.2018 - 14:44 | Son Güncellenme: 16.10.2018 - 17:44

Bodrumspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Samsunspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. İpekoğlu, Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Volkan Demirel, Lucescu ve Sinan Bolat hakkında da konuştu.

Engin İpekoğlu: Volkan Demirel, Fenerbahçe'yi zor durumda bırakmaz!

Bodrumspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Samsunspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

İpekoğlu, Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Volkan Demirel hakkında da konuştu.

Engin İpekoğlu, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

 

Samsunspor maçı yorumu

Sözlerine Samsunspor maçı hakkında konuşarak başlayan Engin İpekoğlu, "2. Lig Beyaz Grup'ta iddialı takımlar var. Bunlardan birisi de Samsunspor. Samsunspor maçını iç sahada kazanmak istiyoruz. Ligde hedefimiz şampiyonluk" dedi.

"Harun transfer edilecekse, neden Mert Günok'u gönderdiniz?"

İpekoğlu, Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Volkan Demirel ve Sarı Lacivertlilerin file bekçisi Harun Tekin'le ilgili olarak ise şu ifadeleri kullandı:

Volkan Demirel konusunda içerideki yaşananları bilmediğimiz için dışarıdan görünenlerle yorum yapacağım. Ali Koç'un basın açıklamalarında suçlama vardı fakat camiaya yakın olan kişilerden aldığımız bilgi Volkan'ın hatasının olmadığı şeklinde. Volkan çok sevdiğim bir kardeşim, Volkan'ın camiayı zor durumda bırakacak bir şey yapacağını düşünmüyorum. Volkan, Fenerbahçe'yi zor durumda bırakmaz. Umarım bu konu hemen tatlıya bağlanır. Fenerbahçe, Bursaspor'dan Harun Tekin'i transfer etti. Harun transfer edilecekse, neden Mert Günok'u gönderdiniz? İkisi de hemen hemen aynı kapasitede kaleci. Harun'a sabır gösterilmesi lazım. Uzun vadede neler yapabilecek bunu görmek lazım"

'Milli takım deneme tahtası değil'

Engin İpekoğlu, Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu ve Milli kaleci Sinan Bolat'la ilgili ise dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İpekoğlu, "Lucescu'ya hiç olmadığı kadar gençleştirme adına destek verildi ve sürede de tanındı. Milli takım havuzu bellidir. Milli takım 35-40 kişilik oyuncu havuzundan oluşur. Milli takım teknik direktörünün her maçta yapboz gibi kadroyla oynaması akıl alır bir şey değil. Milli takım deneme tahtası değil! Sinan Bolat'ın Milli takıma çağrılması bence yapılan iyi bir hamle. Sinan'a Türkiye kapısı da açılacaktır. Sinan, yerli statüsünde olduğu için sene sonunda Türkiye Ligi'ne döneceğini düşünüyorum" diye konuştu.

 

Senin için hazırladığımız haberler