Enis Destan'ın annesinden Trabzonspor'a: "Biz kimin yaptığını biliyoruz!"

Ali Bozkurt
02.10.2023 - 15:55 | Son Güncellenme: 02.10.2023 - 22:09

Trabzonspor forması giyen Enis Destan'ın annesi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla Enis'in forma giymemesini eleştirerek Bordo-Mavililere ateş püskürdü.

Enis Destan'ın annesinden Trabzonspor'a: "Biz kimin yaptığını biliyoruz!"

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor'un 21 yaşındaki genç forveti Enis Destan'ın annesi, yaptığı Instagram paylaşımlarında Enis'in yeteri kadar süre almadığını dile getirerek Trabzonspor'a eleştiride bulundu.

Enis'in önünü kesiyorlar

Anne Destan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Çok sinirliyim, çok kırgınım. Neden Hatay maçında oynatılmadı? Neden önü kesiliyor? Maalesef meyve veren ağaç taşlanıyor.”

"Biz kimin yaptığını biliyoruz!" 

Yeni transfer Onuachu'nun iyi olmadığını belirten anne Destan, oğlunu kimin oynatmadığını da  bildiklerini söyledi. 


Anne Destan: “Onuachu, çok iyi oynamıyor. Hazır önüne gelen topu mahalledeki çocuklar bile kaleye atar. Hocaya lafım yok, biz biliyoruz kimin yaptığını."

Onuachu gelince transferi gündeme geldi

Trabzonspor'un Southampton'dan Onuachu'yu kadrosuna katmasıyla beraber Enis Destan'ın daha fazla sürea alması için kiralık transferi gündeme gelmişti. Genç futbocluyla Göztepe kulübü ilgilenmişti ancak bu transfer gerçekleşmedi.

Enis Destan'ın performansı

Trabzonspor'a 2021-2022 sezonunda Altınordu'dan transfer olan Enis Destan, geçen sezonu Warta Poznan'da kiralık olarak geçirdi. Bu sezon Bordo-Mavililere geri dönen Destan, 5 maçta süre aldı. Genç futbolcu takımına 2 gollük katkı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler