Fenerbahçe'de Enner Valencia, Sivasspor maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
07.11.2022 - 23:00 | Son Güncellenme: 07.11.2022 - 23:04

Süper Lig'in 13. haftasında evinde Sivasspor'u 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de takımının tek golünü atan Enner Valencia maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'de Enner Valencia, Sivasspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Süper Lig'in 13. haftasında evinde Sivasspor ile karşılaştı. Sarı-lacivertlilerde Batshuayi 48. dakikada kırmızı kart gördü. Zorlu geçen maçta Fenerbahçe rakibini 1-0 yendi.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'ye galibiyet golünü atan Enner Valencia açıklamalarda bulundu.

"Rakibimizi iyi tanıyoruz"

Karşılaşmada 10 kişi kaldıktan sonra zorlandıklarını ifade eden Enner Valencia "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Rakibimizi iyi tanıyoruz ve bu maçı kazanmanın kolay olmayacağını biliyorduk, düşündüğümüz gibi de oldu. 1 kişi eksik kaldıktan sonra işler daha da zor oldu ama biz kalitemizi biliyorduk, bu maçtan 3 puan almamız gerektiğini biliyorduk, ligin en zirvesinde devam edebilmek için ve bu şekilde de oldu. " dedi.

"O maçtan sonra Dünya Kupası'nı düşünmeye başlayacağız"

"Dünya Kupası'na nasıl hazırlanacak?" sorusunu da cevaplayan yıldız futbolcu "Şu anda benim aklımda sadece Fenerbahçe var, arada oynayacağımız son maçı da kazanmak var. O maçtan sonra Dünya Kupası'nı düşünmeye başlayacağız. Hollanda basınında çıkan haberlerde benim için mutluluk verici." dedi.

İlgini Çekebilir
10 Kanarya 11 Yiğido'yu devirdi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler