Enner Valencia bir döndü pir döndü! Helsinki'de hat-trick

26.08.2021 - 19:14 | Son Güncellenme: 26.08.2021 - 20:19

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin, HJK Helsinki'yle deplasmanda oynadığı maçta yıldızlaşan Enner Valencia birbirinden güzel 3 golle hat-trick yaptı.

Enner Valencia bir döndü pir döndü! Helsinki'de hat-trick

AJANSSPOR - HABER

 

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin Play-Off turunun ikinci ayağında; HJK Helsinki'ye karşı Enner Valencia'nın attığı 3 golle skoru 3-1'e taşıdı. Sakatlık sürecinden sonra Fenerbahçe formasıyla 2. maçına çıkan Ekvadorlu, 2 maçta 4 gole ulaştı. 

Valencia şov devam ediyor

Süper Lig'in ilk haftasında ve HJK Helsinki ile içerde oynanan ilk maçta sakatlıktan ötürü forma giyemeyen Enner Valencia, sahalara döner dönmez adından söz ettirdi. Antalyaspor'a karşı 90+2'de takımının kapanış golünü atan Ekvadorlu golcü, bugün HJK Helsinki'ye deplasmanda hat-trick yaptı.

Üç golde de birinci sınıf bitiricilik

Maçın henüz ilk dakikalarında rakip kalede tehlike yaratan Valencia, 11. dakikada Helsinki kalecisini çaresiz bıraktı. Nazım Sangare'nin pasında topla buluşan golcü, önündeki iki rakibi ekarte ederek topu filelere gönderdi. Bu golden sadece 3 dakika sonra bu kez ceza alanının önünde şut çeken Valencia, yine Tannander'i geçmeyi bildi. Bu golle beraber Fenerbahçe, genel skoru 3-0'a taşırken; maçın skoru 2-0 oldu. 

Valencia'dan Fenerbahçe'de ilk hat-trick

Maçta durum 2-1'e geldikten sonra bir kez daha sahne alan Enner Valencia 52. dakikada Nazım Sangare'nin ortasını ön direkte çokm klas bir vuruşla yenşiden ağlarla buluşturdu. Ekvadorlu golcü böylece Fenerbahçe formasıyla ilk kez hat-trick sevinci yaşadı.

Enner Valencia geçtiğimiz sezon Süper Lig'de attığı 12 gole sarı-lacivertlilerin en skorer oyncusu olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler