River Plate, Enner Valencia'yı Transfer Etmek İçin Devrede

Ali Bozkurt
09.01.2023 - 18:54 | Son Güncellenme: 09.01.2023 - 19:14

Süper Lig ekibi Fenerbahçe forması giyen Enner Valencia'ya transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Arjantin ekibi River Plate'in taraftarları devreye girdi. Detaylar...

River Plate, Enner Valencia'yı Transfer Etmek İçin Devrede

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Enner Valencia'ya transfer teklifleri gelirken Arjantin ekibi River Plate'te taraftarlar golcü oyuncunun transferi için kulübe baskı yapmaya başladılar. Ekvadorlu golcü için sosyal medyada gündem oluştu. Detaylar...

Sosyal medyada Enner Valencia, çılgınlığı

ESPN'de yer alan habere göre; Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Enner Valencia için Arjantinli taraftarlar sosyal medyadan etiket açmaya başladı. Haberin detaylarında Arjantin ekibinin henüz bir çalışma yapmadığı ifade edildi.

Fenerbahçe'de bu sezon 14 karşılaşmada görev alan Ekvadorlu oyuncu Süper Lig'de 13 gol atarken 4 asist yapma başarısı gösterdi. Avrupa Ligi'nde ise  6 karşılaşmada 2 gol atma başarısı gösterdi.

İlgini Çekebilir
Enner Valencia, İrfancan Kahveci ve en son Diego Rossi! Sürpriz olamaz
Habere Git

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek

Fenerbahçe ile 2023 yılına kadar sözleşme imzalayan golcü oyuncunun sene sonunda sözleşmesi sona erecek. Fenerbahçe tecrübeli oyuncu ile henüz sözleşme uzatmadı.

Dünya Kupası'nda çoştu

2022 Dünya Kupası açılış maçında turnuvanın ev sahipliğini yapan Katar'a iki gol atan Enner Valencia, kupanın ilk golünü atmayı başarmıştı. Valencia, Hollanda maçında da attığı golle Dünya Kupası tarihine geçti. 

Opta'da yer alan habere göre, Ekvador Millî Takımı'nın Dünya Kupası'nda attığı son altı golü kaydeden Valencia, turnuva tarihinde ülkesi adına altı gollük seri yakalayan dördüncü isim oldu (Eusebio - Portekiz, Paolo Rossi - İtalya & Oleg Salonko - Rusya).

İlgini Çekebilir
Enner Valencia'ya canlı yayında Jorge Jesus baskını! Tüm zamanların en iyisi
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler