Enner Valencia: "En İyi Başlangıcımı Yaptım"

İsa Kethüda
23.09.2022 - 17:51 | Son Güncellenme: 23.09.2022 - 18:08

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Enner Valencia, milli takım kampında açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Enner Valencia: "En İyi Başlangıcımı Yaptım"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fenerbahçe'nin forvet oyuncusu Enner Valencia, Ekvador Milli Takımı'nın bu akşam Suudi Arabistan ile yapacağı hazırlık maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

"Tüm dünya bizi izliyor olacak"

Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası ile ilgili sözlerine başlayan Valencia, "Bu tür fırsatlara sahip olmak için çocukluğumuzdan beri çalışıyoruz. Ve şimdi buradayız ve bu fırsatı değerlendirmek zorundayız. Hep burada olmanın hayalini kuruyoruz. Tüm dünya bizi izliyor olacak. Sportif açıdan olduğu kadar psikolojik açıdan da iyi hazırlanmak zorundayız. Çünkü zihinsel anlamda çok zorlu maçlar bizi bekliyor olacak" dedi. 

"Dünya Kupası'nın en genç oyuncularından biriydim"

2014 yılında Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası performansını değerlendiren golcü oyuncu, "O dönem Dünya Kupası'nın en genç oyuncularından biriydim (24 yaş). Öğrendiğim her şeyi gençlere aktarmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

"Zor bir maç olacak"

Suudi Arabistan'la karşılaşacakları maç hakkında da konuşan Valencia, "Diğer maçlar gibi bu maçta zor geçecek. Zor bir takımla karşılaşacağız. Katar'daki milli takımlarla benzerlikleri olacak bir rakip. Hepimiz için güzel bir hazırlık maçı olacak. İnşallah iyi oynar ve kazanırız" diye konuştu.

"En iyi başlangıcımı yaptım"

Kariyerindeki en iyi başlangıcı Fenerbahçe'de yaptığını söyleyen Valencia, "Şüphesiz sadece goller nedeniyle değil aynı zamanda teknik direktör ve takım arkadaşlarımın yardımlarıyla en iyi başlangıcımı yaptım. Gerçek şu ki, Fenerbahçe'de harika zaman geçiriyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus'tan Beşiktaş sözleri: "İlk derbi maçım"
Habere Git

Öte yandan, 32 yaşındaki oyuncu bu sezon Fenerbahçe ile çıktığı 11 maçta 8 gol ve 2 asist kaydetti. Ekvador milli takım ile de 72 maçta forma giyen Valencia, 35 gol ve 12 asist ile oynadı.

İlgini Çekebilir
Veli Kavlak: "Çok saçma kural, Yusuf yerli sayılmalı"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler