Fenerbahçeli Enner Valencia gollerine Ekvador'da devam ediyor

11.10.2021 - 00:19 | Son Güncellenme: 11.10.2021 - 11:56

Fenerbahçe'nin formda yıldızı Enner Valencia, Ekvador Milli Takımı ile Bolivya maçından sonra Venezuela deplasmanında da ağları havalandırdı. İşte detaylar...

Fenerbahçeli Enner Valencia gollerine Ekvador'da devam ediyor

AJANSSPOR-HABER

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Venezuela ile Ekvador karşılaştı. Fenerbahçeli Enner Valencia, 37. dakikada penaltıdan attığı golle Ekvador'u 1-0 öne geçirdi.

Ekvador Milli Takımı'ndaki 34. golü

Vitor Pereira'nın göreve gelişiyle büyük bir çıkış yakalayan tecrübeli futbolcu, bundan önce oynanan ve 3-0 kazandıkları Bolivya karşılaşmasında da 2 gol atarak tarihe geçmişti. Bugünkü maçla beraber Ekvador Milli Takımı'nda 34 gole ulaşan (66 karşılaşma) Valencia, ülkesinin de en skorer futbolcusu unvanını geliştirmeye devam ediyor. 

Fenerbahçe'de şimdiden 5 golü var

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forvetlerinin yaşadığı gol sıkıntısı içinde 12 kez fileleri havalandırarak sarı-lacivertli takımda ilk sırayı alan Enner Valencia, bu sezon Süper Lig'de 2 gol, 2 asiste imza attı. Ekvadorlu yıldız, UEFA Avrupa Ligi ön elemelerinde de 3 golle Kanarya'ya katkıda bulundu. 

Sözleşmesi 2023'te sona eriyor

Fenerbahçe'ye Meksika temsilcisi Tigres'den bonservis bedeli ödenmeden alınan 31 yaşındaki futbolcunun 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler