Enner Valencia, Jorge Jesus'la Özel Olarak Görüştü! Beşiktaş Maçında...

İsa Kethüda
30.03.2023 - 08:30 | Son Güncellenme: 30.03.2023 - 08:42

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe forması giyen ve Alanyaspor maçında sakatlanan Enner Valencia, antrenmanlara geri döndü...

Enner Valencia, Jorge Jesus'la Özel Olarak Görüştü! Beşiktaş Maçında...

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'u deplasmanda 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada sakatlanan Enner Valencia, dün takımla antrenmanlara başladı. Kendini iyi hisseden Ekvadorlu golcü oyuncu, Teknik Direktör Jorge Jesus'la özel olarak görüştü. İşte detaylar...

Enner Valencia, Jorge Jesus'la görüştü

Fanatik'te yer alan habere göre; yıldız futbolcunun kendisini çok iyi hissettiği ve hocasıyla bu konuda bir görüşme yaptığı kaydedildi. 

"Şu anda durumum gayet iyi"

Valencia’nın Jesus’a, “Sezonun en önemli maçında takımı yalnız bırakamam. Şu anda durumum gayet iyi. Takım antrenmanlarını kaçırsam da kondisyon açısından eksiğim yok. Ağrım olsa bile derbide sahadaki yerimi almak, mutlaka oynamak istiyorum” dediği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Yayıncı parayı ödemedi, maç yayınları durdu
Habere Git

Jesus sağlık kurulunu bekliyor

Portekizli teknik adam, Enner Valencia’nın sakatlığıyla ilgili her gün sağlık ekibinden bilgi alıyor. Jesus da takımın en büyük hücum silahını, şampiyonluk yolundaki en zorlu maçlardan biri olan Beşiktaş derbisinde sahada görmek istiyor. Ancak tecrübeli hocanın, sağlık kurulunun tavsiyesine göre hareket edeceği kaydedildi.

Bu sezonki performansı

Sarı-lacivertli formayla bu sezon tüm kulvarlarda 35 maça çıkan 33 yaşındaki golcü oyuncu 29 gol ve 4 asist kaydetti.

Internacional ile anlaştığı iddia edildi

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Valencia'nın, Brezilya ekibi Internacional ile sezon sonu için anlaştığı iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
"Montella şart koştu: Ya o ya ben!"
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler