Enner Valencia'dan Galatasaray Taraftarına Övdü: ''Bunlar Çok Şaşırtıcı''

Ali Bozkurt
25.01.2023 - 13:23 | Son Güncellenme: 25.01.2023 - 13:40

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin golcü oyuncularından Enner Valencia, açıklamalarda bulundu. Ekvadorlu futbolcu ülkesinin basınına konuştu. Detaylar...

Enner Valencia'dan Galatasaray Taraftarına Övdü: ''Bunlar Çok Şaşırtıcı''

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen golcü oyuncu Enner Valencia,  ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. Ekvadorlu golcü oyuncu sözleşmesinin sezon sonunda biteceği konusuna da değinerek geleceği hakkında konuştu. Detaylar...

''Bir şeyler kazanmayı çok isterim''

Fenerbahçe'de kupalar kazanmayı çok istediğini dile getiren Valencia, "İnsanların gösterdiği sevgiden dolayı devam etmek isterim ama bu kulübün ne istediğine ve kişisel isteklere bağlı çünkü Fenerbahçe ile bir şeyler kazanmayı çok isterim. Tüm kulvarlarda savaşıyoruz" dedi.

''Türkiye bir adım ileride''

Türkiye'de oynanan derbi atmosferlerine değinen golcü oyuncu, "Türkiye'de derbi haftası başka bir seviyede, bunu Ekvador'da zaten deneyimlemiştim ama burada bir adım daha ileride... İnsanların tutkusu ve çılgınlığı. Stadyumlardaki coşkuyu görebiliyorsunuz, bu inanılmaz." dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan 4 koldan transfer! Sürpriz isimler
Habere Git

Valencia'dan Galatasaray taraftarına övdü

Galatasaray taraftarının çok saygılı olduğunu söyleyen Valencia, "Türk taraftarlar çok saygılı, bir Galatasaray taraftarıyla karşılaşabilirsin ve senden fotoğraf isterler, bunlar çok şaşırtıcı şeyler. İşte kulüplerin büyüklüğünü burada görebilirsiniz." dedi.

Sözleşmesi sona erecek

Fenerbahçe'de sene sonu sözleşmesi sona erecek olan Enner Valencia ile henüz bir anlaşma sağlanmadı. Golcü oyuncu kendisine gelen teklifleri ise sene sonuna kadar askıya aldı. Sene sonunda görüşmeler yapacağı iddia edildi.

Suudi Arabistan iddiası

Fenerbahçe'de sene sonu sözleşmesi sona erecek olan golcü oyuncunun Suudi Arabistan ekibi Al Hilal ile el sıkıştığı iddia edildi. Sene sonunda Suudi Ligi'ne bonservissiz olarak transfer olacak.

Enner Valencia'nın 17. golü

Bu sezon Kanarya ile 26. maçına çıkan Ekvadorlu golcü oyuncu 17 gol ve 4 asist kaydetti. Ayrıca, bu sezon Süper Lig'de en fazla maçta 2+ gol atan oyuncu Enner Valencia (5 maç):

Gaziantep FK: 2
Fatih Karagümrük: 2
Adana Demirspor: 2
Kasımpaşa: 2
Ümraniyespor: 2

Barcelona devrede

Arjantin’in Ole gazetesinin İspanyol basınından Diario’ya dayandırdığı habere göre, takımdan ayrılan Memphis Depay’ın yerine ‘uygun maliyetli’ bir santrfor arayan Barça yönetimi, Valencia’yı da listeye aldı.

Senin için hazırladığımız haberler