Ekvador basınından Fenerbahçeli Enner Valencia için transfer iddiası

13.04.2022 - 08:43 | Son Güncellenme: 13.04.2022 - 09:04

Yeni sezon kadro yapılanması için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, tecrübeli futbolcu Enner Valencia hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...

Ekvador basınından Fenerbahçeli Enner Valencia için transfer iddiası

Ekvador basınında yer alan haberlerde, Fenerbahçe ile 2023 Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki futbolcunun sezon bitiminde sarı lacivertlile kulüpten ayrılacağı belirtilirken, yeni adresi de açıklandı.

Enner Valencia MLS'ye gidiyor iddiası

Haberde Valencia’nın ABD’ye transfer olacağı belirtildi. Ekvadorlu golcünün MLS’te oynamaya hazırlandığı ve transferin kısa sürede resmileşeceği kaydedildi.

Menajeri ABD kulüplerinin ilgisini açıklamıştı

Enner Valencia'nın menajeri Gonzalo Vargas geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Valencia ile Brezilya ve MLS'den birkaç takımın ilgilendiğini ifade etmişti. Vargas kulüp ismi vermezken Valencia'nın önceliğinin Avrupa'da devam etmek olduğunu sözlerine eklemişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Joachim Löw'den vazgeçti!
Habere Git

Enner Valencia'nın bu sezonki performansı

Geçtiğimiz sezon başında Meksika ekibi Tigres'ten bedelsiz olarak kadroya dahil edilen tecrübeli futbolcu bu sezon Fenerbahçe formasıyla 27 maçta 10 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler