Cruz Azul, Enner Valencia ve Radamel Falcao'yu Transfer Etmek İstiyor

İsa Kethüda
16.01.2023 - 18:27 | Son Güncellenme: 16.01.2023 - 18:33

Transfer haberleri... Meksika Ligi takımlarından Cruz Azul, Fenerbahçe'den Enner Valencia ve Rayo Vallecano'dan Radamel Falcao'yu istiyor. Detaylar...

Cruz Azul, Enner Valencia ve Radamel Falcao'yu Transfer Etmek İstiyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Meksika Ligi (Liga MX) takımlarından Cruz Azul, Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de forma giyen Enner Valencia ve bir dönem Galatasaray'da oynayan Radamel Falcao ile ilgileniyor.

"Valencia ve Falcao listemizde"

Tudn sitesinde yer alan habere göre; Cruz Azul Yönetim Kurulu Başkanı Victor Velazquez, "Aradağımız birkaç oyuncu var ve bu oyuncuları belirledik. Bu oyuncular arasında Radamel Falcao ve Enner Valencia da var" dedi.

"Kadroda yer açmamız gerekiyor"

Velazquez, "Ancak oyuncu transfer edebilmemiz için kadroda yer açmamız gerekiyor. Şu anda bir oyuncunun serbest kalmasını bekliyoruz. Bu konuyu Raul Gutierrez ile görüşmem gerekiyor ancak kimin olduğunu biliyoruz" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Şok ayrılık! İlhan Palut görevden alındı
Habere Git

Valencia geleceği hakkında konuştu

Fenerbahçe'nin dün akşam Gaziantep FK'yı deplasmanda 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada 2 gol atan ve takımına 3 puanı kazandıran Enner Valencia, geleceği hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

"Geleceğim Fenerbahçe'de"

Sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ekvadorlo oyuncu, "Geleceğim Fenerbahçe'de. Ben burada çok mutluyum. Taraftarın ilgisiyle mutluyum. Şampiyonluğa odaklandım, bunun için çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Enner Valencia 17 gole ulaştı

Bu sezon Kanarya ile 26. maçına çıkan Ekvadorlu golcü oyuncu 17 gol ve 4 asist kaydetti. Ayrıca, bu sezon Süper Lig'de en fazla maçta 2+ gol atan oyuncu Enner Valencia (5 maç):

  • Gaziantep FK: 2
  • Fatih Karagümrük: 2
  • Adana Demirspor: 2
  • Kasımpaşa: 2
  • Ümraniyespor: 2
İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Bjelica'nın sakatlık durumu hakkında bilgi verdi!
Habere Git

Falcao da listede

Öte yandan, Meksika ekibinin listesinde bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Radamel Falcao da yer alıyor. Kolombiyalı oyuncu, La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano forması giyiyor ve sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam ediyor. Bu sezon 17 maçta sahaya çıkan Falcao, 2 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler