Epueranu'dan transfer ve şampiyonluk açıklaması!

07.01.2019 - 14:22 | Son Güncellenme: 07.01.2019 - 17:22

Epueranu'dan transfer ve şampiyonluk açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir’in savunma oyuncusu Alexandru Epureanu, A Spor’a özel bir röportaj verdi. Epureanu, şampiyonluk konusunda konuştu. Futbolcunun açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Geçmişten dersler çıkardık"

Bundan önceki 2 sezonda da ilk yarıda zirvedeydik. Sezon sonunu aynı şekilde bitiremedik. Bunlardan ders çıkardık. İlk yarıyı önde bitirmek önemli. Ama geçmişten acı tecrübelerimiz var. Yeni transferlerle birlikte bu sezonun farklı geçeceğini düşünüyorum.

Üst düzey liglerden transfer teklifi aldı mı?

Açıkçası üst düzey liglerdeki takımlar beni ister mi, bilmem. Bana direkt gelen transfer teklifi olmadı. Belki de kulüpler arasında olmuştur, bilmiyorum. Bu saatten sonra daha üst düzey liglerde oynamak için kendimi biraz yaşlı görüyorum. Belki de onların düşündüğü kadar iyi değilimdir.

"Abdullah Avcı çalıştığım en iyi teknik adamlardan biri"

Abdullah Avcı bu ligin en iyi hocalarından biri. Hem taktik hem de fiziksel anlamda bizi geliştirmeye çalışıyor. Kendisi iyi bir hoca olmanın dışında iyi de bir insan. Belki de kariyerimde çalıştığım en iyi hocalardan. Burada onunla çalışmaktan mutluyum.

"Yeni transferler bize güç katacak"

Bu takımın bir parçası olmaktan mutlu ve gururluyum. Geçen sezonkinden farklı bir yol izlendi ve kariyerli oyuncular geldi. Bu yeni transferler bize faydalı olacaktır, çok daha iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum.

Şampiyonluk yarışı hakkındaki görüşleri…

Hazırlık kampı geçiriyoruz. Geçen senekinden farklar var. Arkamızdan gelen 3-4 tane farklı takım var. Ligin ikinci yarısı daha zor geçecek. Bunun bilincindeyiz. İkinci yarıya daha iyi odaklanmak ve ligi şampiyon olarak bitirmek istiyoruz.

Kendisini en çok zorlayan forvet hangisi?

Bu soru bana daha önce de soruldu. Süper Lig’de her takım iyi golcülere sahip. Bir isim verip, bana karşı rakibimin bunu kullanmasını istemem (gülerek.) Ayrıca defans oyuncusu olarak rakibinize iyi hazırlanmazsanız bunun bedelini ödersiniz.

"Türkçe öğrenemedim, tembellik yaptım"

Oğlum ve kızım çok güzel Türkçe konuşuyor. Ben biraz tembellik yaptım ve Türkçe öğrenmedim. Tercüman arkadaşım güzel çeviriyor. Belki bir sonraki röportaja iyi hazırlanır ve Türkçe konuşurum.

Senin için hazırladığımız haberler