Er Ryan'dan kritik oklar!

Salim Manav
29.04.2021 - 10:38 | Son Güncellenme: 29.04.2021 - 10:43

Galatasaray'da en çok eleştirilen isimlerden olan Ryan Babel, sarı-kırmızılıların yarışa tutunması adına çok kritik dönemeçlerde çok önemli roller oynadı.

Er Ryan'dan kritik oklar!

Sezon sonunda Galatasaray mutlu sona ulaşırsa mutlaka kırılma anlarında Ryan Babel'e geniş yer verilecek ama sarı-kırmızılılar şu an yarıştaysa da Hollandalı futbolcunun hatrı sayılır bir rolü var. Geçen sezon başında kadroya katılan ilk isim olan Babel, ilk yarı sonunda Ajax'a kiralanmıştı. Bu sezon kendisinden hem beklenti yoktu hem de oynadığı zamanda da büyük tepkiler alıyordu hatta almaya da devam ediyor. Ancak Babel Galatasaray adına bu sezon .çok kritik anlarda çok kritik işler yaptı.

Can suyu oluyor

Sezonun ilk yarısında Erzurum deplasmanında Falcao'ya harika bir asist yapan Ryan Babel, Ankaragücü galibiyetinde de tek gole imza atan isim olmuştu. Yeni Malatyaspor deplasmanında tam maç gidiyor derken harika bir füze çıkaran Hollandalı, Gaziantep deplasmanında kilidi açan golün asistini yapmıştı. Babel, Karagümrük karşısında da 1 puanı getiren golü kaydederken, 34 yaşındaki futbolcunun kritik Konyaspor maçında da galibiyet golünde katkısı büyük oldu. Sol çaprazdan çok sert bir şut çıkaran Babel, kaleciyi çok zorladı ve Emre Akbaba da dönen topu tamamladı. Kısaca Babel kritik birçok anda can suyu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler