Eray Ataseven: Hedefim Avrupa!

08.03.2018 - 13:48 | Son Güncellenme: 08.03.2018 - 13:48

Eray Ataseven: Hedefim Avrupa!

Teleset Mobilya Akhisarspor'un genç orta saha oyuncusu Eray Ataseven'den flaş açıklamalar geldi.

Teknik direktör Okan Buruk hakkında düşüncelerini dile getiren Eray, takımın ligdeki konumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Akhisarspor'un genç oyuncusu Eray Ataseven, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın sorularını yanıtladı.

İşte detaylar...

Galibiyet serisi yakaladık

Balıkesirspor'da da Süper Lig'de mücadele ettim ama burada çok farklı bir ortam var. Balıkesir'de ortam olarak sıkıntı bir ortamımız vardı. Düşmeye oynayan bir takım olarak görüyorlardı. Akhisarspor'la çok iyi bir gidişatımız var. 4 maçtır kazanıyoruz. Ben de oynamaya başladım.

Ölü toprağı üzerimizden attık!

Lige çok iyi başladık. Ondan sonra 12 hafta kazanamama serimiz vardı. Ama bu süreçte kendimize güveniyorduk. Hocamız ve başkanımız da bize güveniyordu. 12 hafta sonra geri döndük. Kupada da iyi işler yaptık. Kayserispor'u eledik. Galatasaray maçında yorgunluk vardı. Ligde de kendimizi rahat bir konuma aldık. Ekip olarak geri döndük. Bizim adımıza olumlu oldu.

Hedefim Avrupa!

Daha çok oynamak istiyor insan. İlk başlarda hocamız oynatıyordu. Sonra bende düşüş oldu. Her zaman hazır olmanız lazım. Tekrar şans geldi. Kayserispor maçlarında gol attım. Hocamız da bana formayı verdi. Daha çok süre almak istiyorum. Ondan sonra nasip olursa bir gün Avrupa hayalim var.

Okan Buruk güven veriyor

Okan Hoca kariyeri belli olan bir insan. Onunla çalışmamız büyük bir şans. Futbolcudan anlayan bir antrenör. Bize güven veriyor. Antrenmanlarda oynamaya yönelik anlayışımız var. Ona çok güveniyoruz. Güzel antrenmanlarımız oluyor.

İdolüm Emre Belözoğlu

Emre Ağabey  bizim idolümüz. Şu anda ligde oynayan Tolgay Arslan var. İyi orta sahalardan biri. Avrupa'da Kante ve Verratti var. Oyunun iki yönünü oynayabilen oyuncuları kendime örnek alıyorum.

Hayallerimi gerçekleştirdim

Okan Hoca'yı televizyonlarda izlerken gururlanıyorduk. Bu insana gurur veriyor. Hayallerinin ve rüyalarının gerçekleştiğini görmek insana mutluluk veriyor.

 AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler