Eray Ataseven: 'Seleznyov'a gözümüz gibi bakıyoruz. Galatasaray'da başarılı olurdu!'

04.10.2018 - 16:04 | Son Güncellenme: 04.10.2018 - 19:04

Akhisarspor'un deneyimli futbolcucu Eray Ataseven, Standard Liege ve Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Eray, takım arkadaşı Yevhen Seleznyov'dan övgü dolu sözlerle bahsederken Galatasaray'da rahatlıkla oynayabileceğini söyledi.

Eray Ataseven: 'Seleznyov'a gözümüz gibi bakıyoruz. Galatasaray'da başarılı olurdu!'

Akhisarspor'un deneyimli futbolcucu Eray Ataseven, Standard Liege ve Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Eray, takım arkadaşı Yevhen Seleznyov'dan övgü dolu sözlerle bahsederken Galatasaray'da rahatlıkla oynayabileceğini söyledi.

Eray Ataseven, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

'Fikstür sıkışıklığımız var ama bu bir bahane değil'

Standard Liege ve Trabzonspor maçı hakkında konuşarak sözlerine başlayan Eray Ataseven, "Takımda şu anda havamız çok iyi. Avrupa Ligi farklı bir organizasyon. Bir tek ben Türkiye'de kaldım. Ağrılarım olduğu için Belçika'ya gitmedim. Hafta sonunda da zorlu bir Trabzonspor maçımız var. Ligde 7 hafta geçti, şu anda 5 puanımız var. Trabzonspor maçı kesin kazanmamız gereken bir maç. Bugün Standart Liege ile oynayacağız, 3 gün sonra Trabzonspor'la karşılaşacağız. Fikstür sıkışıklığımız var ama bu bir bahane değil. Trabzonspor'da maçında kazanmamız lazım. Bir an önce 3 puan almamız gerekiyor" dedi.

'Cihat Hoca ile havamız değişti'

Cihat Arslan'dan da bahseden Eray, "Biliyorsuuz futbolda değişklikler olabiliyor. Her şeyin hayırlısı olsun. Cihat Hoca pozitif bir insan, Balıkesirspor'da birlikte çalışmıştık, Cihat Hoca geldikten sonra havamız değişti" ifadelerini kullandı.

'Seleznyov'a gözümüz gibi bakıyoruz. Galatasaray'da başarılı olurdu!'

Kişisel performansından bahseden Eray Ataseven, Seleznyov'a da ayrı bir parantez açtı:

"Benim adıma güzel bir sezon geçiyor. Hafta sonuna kadar hazır olacağımı düşünüyorum. Seleznyov çok iyi bir golcü, bazen konsantrasyon sorunu yaşayor. Ligde 4 hafta bizi yalnız bıraktı o dönem çok zorlandık. Seleznyov'a gözümüz gibi bakıyoruz. Seleznyov, Galatasaray'a gitseydi rahatlıkla oynardı. Galatasaray'da da başarılı olurdu"

Eray, Manisaspor'un şu andaki durumunun kendisini üzdüğünü belirterek konuşmasına son verdi.

Senin için hazırladığımız haberler