Eray Yazgan'dan karaborsa bilet iddiaları hakkında açıklama: "Fatih Altaylı'ya yazılı olarak sordum"

03.09.2024 - 04:49 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 04:58

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, Fatih Altaylı tarafından gündeme getirilen karaborsa bilet iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar...

Eray Yazgan'dan karaborsa bilet iddiaları hakkında açıklama: "Fatih Altaylı'ya yazılı olarak sordum"

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, sarı kırmızılı kulübün eski yöneticisi Fatih Altaylı tarafından gündeme getirilen karaborsa bilet iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

"Fatih Altaylı'ya yazılı olarak sordum"

Derin Futbol'a konuşan Eray Yazgan, 1985'ten beri Galatasaray'ın içerisinde olduğunu belirterek, "Fatih Altaylı, üç gün boyunca yayında "Genel Sekreter E.Y." dedi. E.Y. ne demek? Bunu kendisine açıkça yazılı olarak sordum ve cevap da verdim. Bana "işsiz güçsüz" dedi. Oysa 1994 yılından beri sigortalıyım. Reklam işlerinde çalıştım, kendi şirketimi kurdum. 2012 yılında açık hava reklamcılığı ve açık hava mecraları üzerine şirket kurdum." dedi.

"Şirketlerimin cirosu 150 milyon lira"

Stat önünde yer alan açık hava reklamlarıyla ilgisi olduğuyla ilgili olarak ise Yazgan, "Bu reklam anlaşmalarının tamamı, eski başkanımız Burak Elmas döneminde yapıldı. Bir buçuk yıl önce, BMW 5.20'ye biniyordum. Yani arabamı bir buçuk yıl önce aldım. Şoför meselesine gelince; şoförüm 8 yıldır benimle birlikte çalışıyor ve 8 yıldır bordrolu olarak görev yapıyor. Şirketlerimin cirosu 150 milyon lira. 30 Haziran 2021'de, eşimin aldığı ev 2 milyon dolar değerindeydi. O günden bugüne gayrimenkul almadım." ifadelerini kullandı.

"Erden Timur ayrılırken bana teşekkür etti"

Galatasaray'ın Sportif A.Ş eski başkan vekili Erden Timur ile hiçbir sıkıntısı olmadığını belirten Eray Yazgan, "Bazı dedikodular var; güya onu ben göndermişim ya da ayrılmasına ben sebep olmuşum. Bu doğru değil, kendisiyle düzenli olarak konuşuyoruz. Ayrılırken bana teşekkür etti. Kendisi de açıkça "Eray Abi ile hiçbir sıkıntımız yok" dedi. Peki, ne olabilir? Neden böyle söylentiler çıkıyor?" ifadelerini kullandı. 

"Bu kulübün bir lirasını bile boşa harcamam, harcatmam"

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan yapılanlar ve söylenenlerin asla kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, "Ben Galatasaraylıyım ve Galatasaray'ın değerlerini en iyi bilenlerden biriyim. Sabah 08:10'da kulübe gelir, akşam çıkarken tüm ışıkları kapatırım. Bu kulübün bir lirasını bile boşa harcamam, harcatmam. Elektriğinden suyuna kadar her şeye dikkat ederim." açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler