Ajansspor

Eray Yazgan'dan Noa Lang açıklaması! "Başta sorumlu Liverpool kulübü"

Editör: Akın Ungan

Son Güncelleme /

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, Sarı-Kırmızılılar'ın UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanşında Liverpool ile deplasmanda oynadığı maçta parmağından ciddi yaralanan Noa Lang için UEFA ile iletişime geçtiklerini açıkladı.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 38 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Liverpool'a konuk olan Galatasaray, mücadelenin 80'inci dakikasında Noa Lang'ın sakatlığıyla sarsıldı. Reklam panolarına çarpan Hollandalı futbolcunun parmağında ciddi bir kesik oluştu.

Eray Yazgan'dan açıklama

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, konu hakkında A Spor'a açıklamalarda bulundu. Yazgan, sorumluluların belirlenip cezalandırılması gerektiğini savundu.

"Sorumluluları kimse bir an evvel cezalandırılmalı"

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, "UEFA bu konuda resen bir soruşturma başlattı. Bir takım başvurularımız var. Olay anından itibaren UEFA temsilcileri, gözlemcileri ve UEFA merkeziyle temasa geçtik. Değil Şampiyonlar Ligi Son 16 maçının oynandığı bir statta herhangi bir yerde olsa çok ciddi bir sorumluluk nedeni. Bu işin sorumluluları kimse bir an evvel cezalandırılmalı. Başta sorumlu Liverpool kulübü" dedi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...