Erce Kardeşler sakatlanınca maça motosikletle yetişti!

23.11.2021 - 08:37 | Son Güncellenme: 23.11.2021 - 09:24

Trabzonspor 13. hafta maçında sahasında Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup ederken, karşılaşma öncesinde ilginç bir olay yaşandı.

Erce Kardeşler sakatlanınca maça motosikletle yetişti!

Trabzonspor’da cezalı Uğurcan Çakır’ın yokluğunda Gaziantep FK maça 11’de başlayacak olan Erce Kardeşler’in ısınma hareketleri sırasında sakatlık yaşamasının ardından kaleye Arda Akbulut geçti.

Ağlayarak sahayı terk etti

Kulüpten yapılan açıklamada, "Isınma esnasında arka adalesinde gerilme hisseden Erce Kardeşler’in yerine takımımızın kalesini Arda Akbulut koruyacaktır" ifadelerine yer verildi.

Erce Kardeşler, sakatlanmasının ardından sahayı ağlayarak terk etti.

Kulübede kaleci kalmadı

Mücadele öncesinde kadrosunda Erce Kardeşler ve Arda Akbulut olmak üzere iki kalecisi olan Trabzonspor, Erce'nin talihsiz sakatlığı sonrası tek kaleciyle kalırken bu andan itibaren genç file bekçisi Muhammet Taha Tepe'yi maça yetiştirme çabası başladı.

Motosikletle 15 dakika kala maça yetişti

Kadroda başka yedek kalecisi bulunmayan bordo mavililerde son anda kadroya dahil edilen Muhammet Taha Tepe’nin ise maça motosiklet ile yetiştiği ve karşılaşmaya 15 dakika kala kulübedeki yerini aldığı belirtildi.

İlk resmi maçı Galatasaray'a karşı

Gaziantep FK karşısında kaleyi koruyan Trabzonspor kalecisi Arda Akbulut, Süper Lig'de ilk resmi maçına 2019 yılında Galatasaray karşısında çıkmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler