Erdal Erzincan, Messi ve Ronaldo topuna girdi: Hatırlıyorum sanki!

Cüneyt Muharremoğlu
22.11.2022 - 08:51 | Son Güncellenme: 22.11.2022 - 09:01

Erdal Erzincan, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun ortak satranç pozuna eklendi. Türk halk müziği sanatçısı ve eşi espriye katıldı: Hatırlıyorum sanki... Ben çekmiştim...

Erdal Erzincan, Messi ve Ronaldo topuna girdi: Hatırlıyorum sanki!

AJANSSPOR HABER

Futbolun iki megastarı Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin verdiği  'yenişemeyen iki büyük usta' fotoğrafı sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Paylaşılan ve üzerine şakalar yapılan kare için topa giren son isim Türk halk müziği sanatçısı Erdal Erzincan oldu.

Fotoğrafa bağlamasıyla girdi 

Twitter'daki 'Baddies Alevi' isimli hesap, Ronaldo - Messi karesine bağlama çalan Erdal Erzincan'ı da ekledi. 

Erdal Erzincan: Hatırlıyorum sanki

Binlerce beğeni alan bu kolajı Erdal Erzincan da "Hatırlıyorum sanki" notuyla paylaştı.

İlgini Çekebilir
İkonik fotoğrafta Messi ve Ronaldo yan yana gelmedi!
Habere Git

"Ben çekmiştim galiba"

Espriye sanatçının eşi Mercan Erzincan da katıldı. Erzincan paylaşıma "Ben çekmiştim galiba" yorumu yaptı. 

Erdal Erzincan'ın o tweeti

İşte Erdal ve Mercan Erzincan çiftinin sosyal medyada yaptığı paylaşım...

 

Erdal Erzincan kimdir?

1971 doğumlu olan Erdal Erzincan, küçük yaşlarda bağlama çalmaya başladı ve Arif Sağ'dan müzik dersleri aldı.  1989 yılında İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler Bölümü'ne girdi. 1994 yılında Töre adlı ilk solo albümünü yayınladı. Sonra sırasıyla; Garip, Gurbet Yollarında, Anadolu (Enstrümantal), Al Mendil, Kervan, Giriftar, Girdab-ı Mihnet, Karasu, Döngü, İki Telin İzinden adlı solo albümleri ve bunların yanında Tolga Sağ ve İsmail Özden ile birlikte Türküler Sevdamız; Tolga Sağ ve Yılmaz Çelik ile birlikte Türküler Sevdamız 2; Tolga Sağ, Yılmaz Çelik ve Muharrem Temiz ile birlikte Türküler Sevdamız 3 adlı albümleri yayımlandı. 

22 yıldır Mercan Erzincan ile evli

2000 yılında kendisi gibi sanatçı ve eğitimci olan Mercan Erzincan ile evlendi. Öğrencilerinden oluşan 25 kişilik "Erdal Erzincan Bağlama Orkestrası" ile yurtiçi ve yurtışında çeşitli konserler verdi, 2013 yılında ise Erdal Erzincan Bağlama Orkestrası adlı bir albüm yayımladı. 2009 yılında Arif Sağ ile birlikte hazırladığı 2 ciltlik "Bağlama Metodu", 2019 yılında ise kendi bestelerinden oluşan "Bağlama İçin Besteler" adlı kitabı yayımlandı.

Senin için hazırladığımız haberler