Erdal Gündüz: Bursaspor maçından 3 puanla döneceğiz

12.02.2018 - 17:32 | Son Güncellenme: 12.02.2018 - 17:32

Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında deplasmanda Bursaspor'la yapacakları maçtan 3 puanla döneceklerine inandığını söyledi.

Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 21. haftada sahalarında oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Kasımpaşa maçında iyi mücadele ettiklerini ifade etti.

Kasımpaşa karşılaşmasında Adem Büyük, Khalid Boutaib ve Issam Chebake'nin eksikliğini hissettiklerini vurgulayan Gündüz, bu nedenle maçta 1 puana razı olduklarını belirtti.

Gündüz, sahalarındaki maçları kazanmaları gerektiğini ifade ederek şunları kaydetti:

"Ligde zorlu bir döneme giriyoruz. Sahamızda oynadığımız tüm maçları kazanmak durumundayız. Kasımpaşa maçında 2 puan kaybettik. Ancak bu maçı unutarak önümüze bakacağız. Bu hafta deplasmanda Bursaspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kasımpaşa maçında kaçırdığımız galibiyeti Bursaspor maçında telafi edeceğiz. Futbolcularımıza inanıyoruz. Bursaspor maçından 3 puanla döneceğiz."

Gündüz, devre arasında transfer ettikleri ve Kasımpaşa maçında forma giyen Brezilyalı forvet Gilberto Olivera Souza Junior'u da çok beğendiğini belirterek, futbolcunun ilerleyen günlerde takıma katkısının daha çok olacağını sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler