Erdal Torunoğulları düğmeye bastı! Kaleci transferi...

28.02.2020 - 14:33 | Son Güncellenme: 28.02.2020 - 11:38

Kaleci transferi için şimdiden çalışmaya başlayan Beşiktaş, gündemine bir ismi daha aldı. Siyah-beyazlılar transfer için temas kurdu mu? Beşiktaş'tan kaleci atağı...

Erdal Torunoğulları düğmeye bastı! Kaleci transferi...

Beşiktaş’ta sezon sonunda Alman kaleci Loris Karius ile yollar ayrılacak. Siyah-beyazlılar, yeni kaleci arayışında. Gündemde Volkan Babacan’ın transferi var. Beşiktaş, Portekizli kaleci Bruno Varela’yı da gündemine aldı. Bruno Varela Beşiktaş’a mı transfer olacak? Son gelişmeler şöyle…

Gustavo Varela, Beşiktaş’ın gündeminde

Bonservisi Benfica’da olan ve kariyerini Ajax’ta sürdüren kaleci Bruno Varela’nın, Beşiktaş’ın radarına girdiği gündeme geldi.

Beşiktaş Varela’yı kiralamak istiyor

Hollanda ekibinde yedek kaleci konumunda olan 25 yaşındaki Portekizli eldivenin gelecek sezon kiralanması için girişimlerin hızlandığı iddia ediliyor.

Erdal Torunoğulları transfer için temas kurdu

Fanatik’taki habere göre; siyah-beyazlılarda Yönetici Erdal Torunoğulları’nın, Portekizli eldivenin menajerleriyle ilk teması kurduğu bilgisine ulaşıldı.

Beşiktaş'tan Hollanda’da transfer aktif bir araştırma…

Transfer konusunda en aktif isim olan Torunoğulları’nın özellikle Hollanda’da ciddi araştırmalar yaptığı biliniyor.

Varela, Ajax’ta kaç maçta oynadı?

Tam adı Bruno Miguel Semedo Varela olan Portekizli kaleci, bu sezon Ajax’ta 450 dakika süre alabildi. Varela, daha önce Vitoria Setubal, Real Valladolid gibi takımlarda da yer almıştı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler