Erdal Torunoğulları kimdir?

17.10.2019 - 21:40 | Son Güncellenme: 17.10.2019 - 18:45

Erdal Torunoğulları kimdir?

Erdal Torunoğulları kimdir, kaç yaşında? Ahmet Nur Çebi'nin yönetim kurulu listesinde yer alan Erdal Torunoğulları, siyah beyazlı taraftarlar tarafından merakla araştırılmakta. Biz de bu konuda merak edilenleri derledik. Siyah beyazlı takımda seçim çalışmaları devam ediyor. Peki, Erdal Torunoğulları kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Erdal Torunoğulları kimdir, kaç yaşında?

Erdal Torunoğulları, 21 Nisan 1964'te Kars'ta 8 çocuklu bir ailede doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kars'ta yaptı. Üniversite öğrenimini Ankara ve Gaziantep'te ODTÜ'de devam ettirdi. ODTÜ Gıda Mühendisliği üçüncü sınıfta okurken 1988'te Hollanda'ya yerleşerek bu ülkede ticaret hayatına başladı.

Erdal Torunoğulları aile firması olan ve aralarında farklı sektörlerde İngilizler, Hollandalılar ve İtalyanlarla ortaklıkları bulunan, 25 ülkede 32 firmayla faaliyetlerine devam eden Edelstaal Group'ta Başkan Yardımcılığı ve CEO'luk yapmaktadır.

Başkan adaylarının renkleri belli oldu

Beşiktaş'ta başkan adaylarının tamamı seçimde beyaz renkli oy pusulasını kullanmak isteyince hiçbir adaya beyaz renk verilmedi.

Serdal Adalı - Kırmızı
Ahmet Nur Çebi - Krem
Hürser Tekinoktay - Mavi

Ahmet Nur Çebi'nin listesinde kimler bulunuyor?

Beşiktaş'ta başkan adayları Ahmet Nur Çebi, Serdal Adalı ve Hürser Tekinoktay kesinleşmiş yönetim kurulu listelerini Divan Kurulu'na teslim etti.

Beşiktaş'ta 20 Ekim'de yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulda aday olan Ahmet Nur Çebi'nin yönetim kurulu listesi şu şekilde:

Asil Üyeler: Adnan Dalgakıran, Emre Kocadağ, Fatih Hakan Avşar, Erdal Torunoğulları, Enis Ulusoy, Kemal Erdoğan, Berkan Gocay, Mesut Urgancılar

Yedek Üyeler: Umut Şenol, Bilgehan Sürmen, Hakan Daltaban, Fırat Fidan, Ali Efe Bezci

Senin için hazırladığımız haberler