Erdal Torunoğulları transfer komitesinden ayrıldı mı? Başkan Çebi duyurdu...

28.07.2021 - 16:29 | Son Güncellenme: 28.07.2021 - 18:44

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Erdal Torunoğulları'nın transfer komitesinden ayrıldığına yönelik çıkan iddiaları yanıtladı. İşte detaylar...

Erdal Torunoğulları transfer komitesinden ayrıldı mı? Başkan Çebi duyurdu...

AJANSSPOR - HABER

 

Beşiktaş'ın "Futbol Transfer, Scouting ve Futbol Yapılanması Sorumlusu" Erdal Torunoğulları'nın 2 gün önce transfer komitesindeki görevinden ayrıldığı haberleri gündeme oturdu. Bugün, Ankara'daki Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağan Genel Kurul toplantısına katılan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, basında çıkan ayrılık iddialarına cevap verdi. 

"Oralarda biraz geciktik..."

İlk olarak Ceyhun Kazancı'nın Futbol Anonim A.Ş'deki göreve gelişini ve kurumsallaşma sürecini anlatan Ahmet Nur Çebi: "Şimdi baştan beri geldiğim günden beri bir kurumsal yapı kurmaya çalışıyorum. Hepsini birden yapamadığım için futbolda çok ağır bir yer, oralarda biraz geciktik, daha sağlıklı kararlar vermek adına. Ama oraya Ceyhun Kazancı kardeşimizi göreve getirdik. Futbol Anonim Şirketi’nde görev alacak" diye konuştu.

"İlk kez sizden duyuyorum..."

A Spor muhabirine konuyla ilgili demeç veren Başkan Çebi: "Erdal Bey’e gelince, onun transfer komitesinden ayrıldığını ilk kez sizden duyuyorum. Böyle bir şey söz konusu değil. Arkadaşlarımız görevlerine devam ediyor. Yönetim kurulu üyelerimiz icraat yapan profesyonellerin onay aldığı makam olacak. İşi profesyoneller sürdürecek. Ceyhun kardeşimiz yapacağı icraatleri yönetim kurulu üyelerine sunacak. Sadece yönetim kurulu üyelerimiz daha çok çalışmayacak. Onların da aileleri var" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler