Erdal Torunoğulları'ndan Fikret Orman hakkında flaş açıklama

13.08.2018 - 15:35 | Son Güncellenme: 13.08.2018 - 18:35

Erdal Torunoğulları'ndan Fikret Orman hakkında flaş açıklama

Beşiktaş'ın yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, başkan Fikret Orman'ın olağanüstü seçim açıklaması üzerine çarpıcı sözler söyledi. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Torunoğulları, seçimin Mayıs ayı içinde olması gerektiğini ifade etti.

"Sayın başkan seçim kararı almak istiyor ama mevcut ekonomik koşullarda olağanüstü seçime gitmek istenmeyen bir noktaya götürür. Fırtınalı dönemde gemisini kıyıya yanaştıran kaptan gibi olması gerekir. Mayıs ayı içinde olacak olağan seçime kadar devam etmek lazım. Bu durum sadece Beşiktaş'ı değil bütün dünya etkileniyor"

"Kısa sürede böyle yaptım oldu bitti olmamalı bizde desteğimizi verelim mayıs ayına kadar gidelim. Benim düşüncem bu. Sayın başkan yönetimi değiştirmek istiyor tabii metal yorgunluğu olabilir hatta kendisinde de vardır bu normal bir durum"

"Beşiktaş'a şu an olağanüstü seçim olması fayda getirmez zarar getirir. Sezon yeni başladı zaten zaman olarak uygun bir zaman değil. Beşiktaş'ın öyle bir ihtiyacı varsa bizde taşın altına elimizi sokarız"

"Şenol hocanın arkasında durmamız lazım"

"Bu durum sadece ülkemizde değil dünyada sıkıntılı durumda. Bizim gelirimiz TL ama giderimiz Euro ve Dolar bazında. Biz buradan en az hasar ile nasıl çıkarız bunun hesabını yapmak lazım. Bazı konularda fikir çatışması olduğu kesin ama bunu bırakmamız lazım. Şenol hocanın arkasında durmamız lazım. İlk yarıda Beşiktaş güzel bir oyun oynadı. Sezonu mutlu bitirmeye çalışalım."

"Mario Gomez defterini artık kapatmak lazım"

"Mario Gomez defterini artık kapatmak lazım. Bu şartlarda bu transferleri yapmak mümkün değil. İyi projeler çıkartmak gerekiyor. Çok büyük stadlar yaptık ama bir altyapı sistemi kuramadık."

"Fabri benim son transferimdi. Sakatlandıktan sonra iptal etmek istedik ama iyki iptal olmadı transfer önemli bir katkı yaptı. En son bu transferi yapmıştık"

Senin için hazırladığımız haberler