Erdem Özgenç: "Kimse bizden bu performansı beklemiyordu"

25.11.2019 - 15:25 | Son Güncellenme: 25.11.2019 - 15:33

Erdem Özgenç: "Kimse bizden bu performansı beklemiyordu"

Gençlerbirliği forması giyen Erdem Özgenç, Kasımpaşa’yı 2-1 yendikleri maç ve ligdeki hedefleri hakkında Radyospor’a özel açıklamalar yaptı. Ligi bitirebildikleri en iyi yerde tamamlamak istediklerini söyleyen Özgenç, “Gençlerbirliği köklü bir camia. Böyle kulüpler her zaman yaşamalı” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Erdem Özgenç’in açıklamaları şu şekilde:

Erdem Özgenç: "Kasımpaşa maçında çok iyi bir geri dönüş yaptık"

Bizim için çok önemli bir maçtı. Alt sıralardan kurtulmak istiyorduk. 1-0’dan dönüş yaptık. Bu çok iyi  bir dönüştü. Takımın güveni yerine geldi. Kasımpaşa maçını kazandığımız için mutluyuz.

Erdem Özgenç'ten Hamza Hamzaoğlu'na övgü

Hamza Hoca geldikten sonra elbette değişimler oldu. İkili diyalogları çok iyi. Kendisiyle Bursaspor’da da çalışmıştım. Başarılı ve karakterli bir teknik adam. Her şey çok iyi gidiyor. Pes etmeyen bir yapıdayız. Kasımpaşa maçı önemliydi. Daha da yukarılara tırmanacağımıza eminim.

Erdem Özgenç, kendi performansını nasıl buluyor?

Sezon başından beri Ahmet Oğuz oynuyordu. Şimdi ben oynuyorum. Sezon başında forma şansı bulamamıştım. Hem bireysel hem de takım olarak iyi işler yapıyoruz. Herkesin özgüveni yerine geldi ve takımda bir ayaklanma, başkaldırış oldu. Bütün takıma yansıdı. Ben de kendi adıma her şey iyi gidiyor diyebilirim. Daha da iyisini yapmayı hedefliyoruz.

Erdem Özgenç: "Gençlerbirliği yaşamalı"

Başarılı performansın devamı gelmesi gerekiyor. Bazı kulüpler vardır; mutlaka yaşaması gerekir. Gençlerbirliği de böyle bir kulüp. Belki bugün buradayız, yarın olmayacağız. Ama Gençlerbirliği yaşamalı. Yeni Malatyaspor maçını da kazanmak istiyoruz.

Erdem Özgenç: "Gençlerbirliği’ni hak ettiği yere getirmek istiyoruz"

Sezona kötü başladık. Hayalperest bir yaklaşımı doğru bulmuyorum. Önceliğimiz takımı daha da yükseltmek. Ligin ilk yarısında alabildiğimiz kadar puan almalıyız. UEFA Avrupa Ligi’ne gideriz ya da ilk 5’de bitiririz diyemem. Gençlerbirliği’ni hak ettiği yere getirmek istiyoruz.

Erdem Özgenç: "Kimse bizden böyle bir performans beklemiyordu"

3 maçta kimse bizden bu performansı beklemiyordu. Cuma günü Hamza Hoca geldi sonra Konya maçına çıktık. 1 puan aldık. Sonra 2 maç daha kazandık. Neden bunun devamı gelmesin? Maç maç bakacağız. Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz.

Erdem Özgenç: "Taraftarlarımızla birlikte başaracağız"

Taraftarlarımızdan beklentimiz bizi her zamanki gibi desteklemeye devam etmeleri. Hep beraber başaracağız. Taraftarlarımızla birlikte çok daha güçlüyüz.

Gençlerbirliği bir sonraki maçta Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak

12 maçta 3 galibiyet 4 beraberlik ve 5 yenilgi alan Gençlerbirliği 13 puana ulaştı. Son haftaların formda takımı, gelecek hafta ise Yeni Malatyaspor ile sahasında karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler