Galatasaray Seçime Gidiyor, Erden Timur'dan Kurtuluş Reçetesi

08.06.2022 - 16:12 | Son Güncellenme: 08.06.2022 - 18:57

Galatasaray Başkan adayı Dursun Özbek'in listesindeki Erden Timur, 2-3 yılda uygulayacakları projelerle başarılı olacaklarını ve böylece 50 yıl konuşulacaklarını söyledi.

Galatasaray Seçime Gidiyor, Erden Timur'dan Kurtuluş Reçetesi

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'da nefesler tutuldu ve gözler cuma günü yapılacak seçime çevrildi. Eşref Hamamcıoğlu'na karşı başkanlık için yarışacak olan Dursun Özbek'in yönetiminde yer alan etkili isimlerden Erden Timur, 50 yıllık konuşulacak işlerin peşinde olduklarını söyledi.

Kurtuluş reçetesini biliyoruz

Erden Timur, NutSpor Youtube kanalında Serkan Korkmaz'ın sorularını yanıtladı. Timur, kurtuluş reçetesini bildiklerini anlatarak, "Galatasaray nasıl kurtulur sorusunun cevabını biliyoruz. Borcu azaltmadan düzlüğe çıkmak mümkün değil. Bunun için projeler hazır ve en kısa zamanda hayata geçirmek istiyoruz. 2-3 yıllık dönemde de şampiyonluklar, kupalar gelirse 50 yıl konuşulursun" dedi.

Başkan kasa kolaylığı sağlamalı

Borcun bütün kulüplerin derdi olduğuna dikkat çeken Timur, "Gelir gider dengesi iyi kurmak lazım. Nakit akışını da iyi hesap etmek şart. İlk üç ayda 30 milyon Euro'luk bir ödeme var. Bu parayı bulmak ve borçsuzluk kâğıdı almanız lazım. İşte burada yeni seçilecek başkanın kasa kolaylığı yapması gerek. Kâr edeceksin, sponsor bulacaksın, sermaye koyacaksın. Mal varlıklarını satmakla borç yükü kapanmaz, başka model bulmak gerek" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da seçimin kader günü
Habere Git

Florya ve Kemerburgaz'ın satışı

Kulüp varlıklarının çok iyi bir formülle kârlı hale dönüştürülmesi gerektiğini kaydeden Timur, "Burada ana parayı asla harcamadan kara gün akçesi olarak saklayacaksın. Kalan parayı da çok iyi değerlendireceksin. Florya ve Kemerburgaz’ı piyasaya değerinde; hatta üzerinde pazarlamalıyız. Şampiyonlar Ligi’ne gittiğinde bunu kazançlı hale getireceksin. 2-3 yıllık dönemde de şampiyonluklar, kupalar gelirse 50 yıl konuşulursun" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler