Galatasaray'da Dursun Özbek ve Erden Timur'dan açıklama!

İsa Kethüda
28.05.2024 - 00:18 | Son Güncellenme: 28.05.2024 - 00:34

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamladı. Galatasaray takımı RAMS Park’ta şampiyonluğu kutladı. Sarı-kırmızılı takımda Başkan Dursun Özbek ve Erden Timur açıklama yaptı.

Galatasaray'da Dursun Özbek ve Erden Timur'dan açıklama!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamladı. Galatasaray takımı RAMS Park’ta şampiyonluğu kutladı. Sarı-Kırmızılı takımda Başkan Dursun Özbek ve Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek: "5. yıldızı almayı planlıyoruz"

Galatasaray Cemiyeti'ndeki şampiyonluk kutlamalarında konuşan Dursun Özbek, "Çok mutluyuz. 24. şampiyonluğu kazandık. İnşallah seneye 25. şampiyonluğu getirip 5. yıldızı almayı planlıyoruz. Sizlere 2 yıldır hizmet ediyoruz. Geçen günlerde bir seçim oldu ve tekrardan bu göreve geldik. 

"Alın teri olan bir kupa kazandık"

Ben öncelikle genel kuruluma ve sizlere teşekkür ediyorum. Önümüzde bir 2 sene ve alınacak çok kupa daha var. Çünkü artık meydan boş değil. Erden kardeşim çok net ifade etti. Alın teri olan bir kupa kazandık. Galatasaray öyle büyük bir camia ki yeterki birbirimizi sevelim ve barış içinde olalım. Bizim bileğimizi kimse bükemez. Sağ olun, var olun" dedi. 

Erden Timur: "Anamızın ak sütü kadar helal bir şampiyonluk"

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ise, "Herkese selamlar. Şunu tüm yüreğimle söylüyorum. Anamızın ak sütü gibi helal şampiyonluk, herkese gerçekten hiçbir en ufak bir leke olmadan bunu yüzde yüz tüm kalbimle söylüyorum. Bir gün bu anlaşılacak. Zaman her zaman doğruları gösterecek.

"Tertemiz bir şekilde kupayı aldık"

Tüm emeği geçenlere başkanımıza, yönetim kuruluna, Okan hocamıza, futbolcularımıza ve herkesin tüm camiamızın emeğine sağlık. En ufak leke getirecek hiçbir şeye bulaşmadan tertemiz bir şekilde kupayı aldık. Çok şükür. Her şey de şükredenlere gelsin" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler