Erden Timur Hakim Ziyech Transferi İçin Tekrar Devreye Giriyor!

Ali Bozkurt
31.03.2023 - 10:42 | Son Güncellenme: 31.03.2023 - 10:54

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, dünya yıldızı transferine devam edecek. Erden Timur'un itiraf ettiği Chelsea'nın oyuncusu Hakim Ziyech için devreye giriliyor. Detaylar...

Erden Timur Hakim Ziyech Transferi İçin Tekrar Devreye Giriyor!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Sportif A.Ş yöneticisi Erden Timur mali genel kurulda yaptığı açıklamada, Hakim Ziyech transferinin 3 dakika ile yetişmediğini açıklamıştı. Timur, Chelsea ve Fas Milli Takım forması giyen Ziyech için sezon sonunda tekrardan görüşme yapacak. Detaylar...

''3 dakika ile yetişmedi''

Galatasaray Sportif A.Ş yöneticisi Erden Timur mali genel kurulda yaptığı açıklamada, "Transferin son günlerinde şöyle bakıyorduk ya oyuncunun son anda vazgeçtiği ya da kulübün son anda vazgeçtiği. İki tane öyle oyuncu bulduk. Bir tanesi tekrar kulübünde kaldı. Bu da Hakim Ziyech'ti. Chelsea'den PSG'ye gidiyordu, 3 dakika ile yetiştiremedi sonra kaldı." ifadelerini kullanmıştı.

Hedef sene sonu

Sabah'ta yer alan habere göre, Sarı-kırmızılı yönetim, uygun bir fiyatla Faslı yıldız Hakim Ziyech'le sene sonu tekrardan görüşme yapacak. Aslan'ın bonserviste Chelsea ile anlaşamaması durumunda kiralama formülünü de kullanacağı ifade ediliyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın yüzünü güldüren haber: İki isim...
Habere Git

Takımdan ayrılmak istiyor

Dünya Kupası'nda Fas'la etkili bir performans gösteren Ziyech, Premier Lig ekibi Chelsea ile istenilen performansa bir türlü ulaşamadı. Faslı oyuncunun sene sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.  Ziyech, kendisine gelen teklifleri değerlendirmek istediğini İngiliz ekibine iletti.

1 gole katkı sağladı

Chelsea ile bu sezon Premier Lig'de 19 maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu 1 asistle oynadı. Faslı oyuncu ligde gol atma şansı elde edemedi. Ziyech'in sözleşmesi 2025'te sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler