Erden Timur: “Mauro Icardi transfer edilmeyecekti!”

Arif Can Yıldız
04.07.2024 - 19:54 | Son Güncellenme: 04.07.2024 - 20:04

Galatasaray'ın eski Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur; Mauro Icardi, Tanguy Ndombele ve Angelino transferlerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Erden Timur: “Mauro Icardi transfer edilmeyecekti!”

AJANSSPOR HABER

Galatasaray''ın eski Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, Fatih Altaylı’nın YouTube kanalına konuk oldu. Sarı-Kırmızılıların eski yöneticisi geçmişte yapılan transferlerin bilinmeyenlerini ortaya döktü.

“Angelino’yu herkes çok istiyordu’

Leipzig’den kiralanan ama Galatasaray’da verimli performans sergileyemeyen Angelino transferine değinen Erden Timur: “Angelino herkesin transferini en çok istediği oyuncuydu. Bir tek Ayhan (Akman) hoca, ‘Çok iyi oyuncu ama bizim sistemimize uygun değil’ diyordu. Tutmadı, zarar görmeden verdik.

Sorumlu ben niye oluyorum anlamıyorum 

Zaha ve Ziyech kesinlikle satılabilir oyuncular. Zaten bir süre ilgi vardı. Ben niye sorumlusu oluyorum onu da anlamıyorum ancak kesinlikle satılabilir oyuncular bunlar.

İlgini Çekebilir
Erden Timur'dan itiraf: ''Szymanski ve Fred...''
Habere Git

Seferovic var diye…

Seferovic var diye Icardi alınmayacaktı. 'Seferovic nasıl olsa iyi' diye. Normalde başarılı olmayan bir forvet transferinden 20-25 milyon Euro zarar edersiniz. Ondan da fazla zarar etmedik. Ndombele kiralık, maaşı kadar zarar ettik.

Ndomble’yi kimse seçmedi

Ndombele'yi kimse seçmedi. Ndombele; ne scout ekibinin ne teknik ekibin, öyle bir şey değil. Çünkü 8 numara oyuncu lazım. Harcama limitleri vardı. Bonservisli oyuncu alma hakkımız yoktu. Anca bedavaya olursa” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler