Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Açıklama: Açıklayacağım

Ali Bozkurt
02.06.2023 - 21:12 | Son Güncellenme: 02.06.2023 - 21:18

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Fenerbahçe derbisi öncesinde yapılan antrenmanda basın mensuplarına konuştu. İşte detaylar...

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Açıklama: Açıklayacağım

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, yaptığı açıklamanın sürekli manipüle edildiğini söyleyerek, "Sezon bittiğinde açıklayacağım" dedi. Detaylar...

''Ben 'Tüm hepsini açıklayacağım' dedim''

Yaptığı açıklamanın sürekli manipüle edildiğini ifade eden Timur, "O gün de söylemiştim. Açıklanacak, anlatılacak çok şey var diye. Sürekli manipüle ediliyor, bilgi, belge, kayıt diye. Lütfen o kısmı ekranlara getirirseniz, ben 'Çok şey açıklayacağız' dedim. Onları sezonu bitirdiğimiz anda açıklayacağız. Biz değil, lig bittiğinde. Onu da şu sebeple söylemiştim, şu anda bu tip şeyler açıklandığında daha sonra hata yapılsa, bir şey olsa hep o açıklamalara bağlanacağı için ligin doğru gitmesi açısından, bize fayda sağlayacak olsa da olmasa da hiç fark etmez, biz lig bittikten sonra herkes daha sakinken bir değerlendirme, arınma niteliğinde açıklama yapacağız. Herkes her şeyi açıklasın ki bundan sonra daha sağlıklı ilerlesin. Ben 'Tüm hepsini açıklayacağım' dedim. Sezon bittiğinde açıklayacağım" diye konuştu.

''Büyük Galatasaray taraftarını mutlu ettiysem ne mutlu bana"

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray’da bugünkü antrenman öncesinde başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Zor geçen bir sezonda mutlu sona ulaştıklarını söyleyen Bardakcı, "Bütün Galatasaray camiasına çok teşekkür ediyorum. Bana çok sahip çıktılar. İlk senemde şampiyonluk yaşadım. Bu benim en büyük hedefimdi ve buna ulaştım. Ben sadece futbola odaklandığım için her zaman en iyi performansımı vermeye çalıştım. Takımıma da bu sene çok katkıda bulunduğumu düşünüyorum. Çok şükür sonuca ulaştık. İnşallah seneye bunun üstüne çıkmaya çalışacağım. Büyük Galatasaray taraftarını mutlu ettiysem ne mutlu bana" şeklinde konuştu.

"Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyon olmak bize nasip oldu"

Emre Taşdemir ile Okan Kocuk, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Unutulmaz bir sezonu geride bıraktıklarını söyleyen Emre Taşdemir, "Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında böyle bir şampiyonluk yaşadığımız için hepimiz çok mutlu ve gururluyuz. Camiamıza ve taraftarımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Okan Kocuk ise Spor Toto Süper Lig'de rekorlar kırarak şampiyonluğa ulaştıklarını ifade ederek, "Böyle bir sezonda, Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyon olmak bize nasip oldu. Sezon boyunca çok güzel bir atmosfer vardı takımda. Tam bir aile ortamı vardı. Sonunda şampiyonlukla taçlandırdığımız için çok mutluyuz" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler