Göksel Gümüşdağ: "Erden Timur ve Dursun Özbek ile para konuşmadık, oyuncu Galatasaray'ın ama..."

Akın Ungan
10.02.2024 - 22:00 | Son Güncellenme: 10.02.2024 - 23:59

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Sacha Boey'i Bayern Münih'e gönderen Galatasaray'ın Leo Dubois'yı istemesi hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar.

Göksel Gümüşdağ: "Erden Timur ve Dursun Özbek ile para konuşmadık, oyuncu Galatasaray'ın ama..."

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 25'inci haftasında Rams Başakşehir, Galatasaray deplasmanında 2-0 mağlup oldu. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Galatasaray ve Fenerbahçe kopmuş durumda"

Göksel Gümüşdağ, "Son 14 maçta 2 kere kaybettik. Fenerbahçe ve Galatasaray'a yenildik. Galatasaray ve Fenerbahçe bütçe ve her anlamda diğer takımlardan kopmuş durumda. Buna rağmen mücadele iyi geçti. Teknik direktörümüzü ve oyuncularımız da tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

"Leo Dubois ile ilgili basından haberler duyduk, üzüldük"

Sacha Boey'in Bayern Münih'e gönderilmesinin ardından oluşan sağ bek açığını sezon başı Başakşehir'e kiralanan Leo Dubois ile kapatmayı planlayan Galatasaray, Göksel Gümüşdağ'dan olumsuz yanıt almıştı. Konu hakkında açıklama yapan Gümüşdağ, "Leo Dubois ile ilgili basından haberler duyduk, üzüldük" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Aslan Boz Baykuş'u devirdi! Liderliği devraldı
Habere Git

"G.Saray kontenjanını boşaltmak istiyordu, oyuncumuzun sözleşmesini feshettik"

Gümüşdağ, "Erden Timur ve Asbaşkanımız Mesut Bey sezon başı görüştü. Galatasaray kontenjanını boşaltmak istiyordu. Biz de oyuncumuzun sözleşmesini parayla feshettik ve Dubois'i aldım. Sezon sonuna kadar veriyorlarsa alabileceğimizi söyledim. Yoksa düşünmediğimizi belirttim. Sezon sonuna kadar kiralayabileceklerini söylediler ve biz de onay verdik" dedi.

"Veremeyeceğimizi söyledik, Dursun Bey de olumlu karşıladı"

Gümüşdağ, "Erden kardeşim ve Dursun Başkan ile para konuşmadık. Oyuncu Galatasaray'ın oyuncusu ama sezon sonuna kadar kiralık olarak bizim oyuncumuz. Oradaki oyuncuyu yolladık. Veremeyeceğimizi söyledik, Dursun Bey de olumlu karşıladı. Para konuşmadık" açıklamasını yaptı.

“Yayın ihalesi konusuyla ilgili çarşamba günü bir araya geleceğiz”

Trendyol Süper Lig’in yayın haklarıyla alakalı yapılacak ihaleye dair de bilgilendirmede bulunan Göksel Gümüşdağ, “Zannediyorum çarşamba günü ihale konusuyla ilgili bir araya geleceğiz. İhale komisyonunda Sayın Ali Koç, Sayın Dursun Özbek, ben varız. Federasyonla da birlikte bir genel değerlendirme yapacağız. Şu an zaten mevcut şartnameyi alan yayıncı kuruluşlar orada açıklanacaktır” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler