Erden Timur'dan bomba transfer hamlesi! Milli yıldızla görüştü...

Özgür Koç
25.01.2024 - 10:24 | Son Güncellenme: 25.01.2024 - 10:36

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Fransa'da milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile bir araya geldi. Detaylar haberimizde...

Erden Timur'dan bomba transfer hamlesi! Milli yıldızla görüştü...

AJANSSPOR - HABER

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da Erden Timur'dan flaş bir hamle geldi. 

Erden Timur'dan Yusuf Yazıcı hamlesi

Fotomaç'ın haberine göre; önceki dönemde yapılan sansasyonel transferle büyük pay sahibi olan Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur yine çok ses getirecek transfer için harekete geçti. Erden'in gündemindeki ismin Fransız ekibi Lille'de form giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı olduğu iddia edildi.

Fransa'ya gitti

Haberde, Erden Timur'un geçtiğimiz günlerde Fransa'nın yolunu tuttuğu ve transferde kendisine önemli bir desteği olan menajer George Gardi ile görüştüğü öğrenildi.

Yusuf Yazıcı ile bir araya geldi

Erden Timur'un Fransa'da bir araya geldiği isimler arasında Yusuf Yazıcı'nın da yer aldığı belirtilirken, Galatasaraylı yöneticinin sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan milli oyuncuyu ve kulübü Lille'i ikna etmeye çalıştığı kaydedildi.

Performansıyla dikkat çekiyor

Trabzonspor, CSKA Moskova ve Lille formaları giyen Yusuf Yazıcı bu sezon ortaya koyduğu başarılı futbolla dikkat çekiyor. Yıldız oyuncu, oynadığı 26 maçta, 9 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

41 kez milli formayı giydi

Güncel piyasa değeri 10 milyon olan 26 yaşındaki futbolcu A Milli Takım formasını da 41 maçta terletti. Yıldız isim bu karşılaşmalarda 3 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler