Galatasaray Başkanvekili Erden Timur Anderson Talisca Transferini Hakkında Konuştu

Burak Alaca
09.07.2023 - 20:12 | Son Güncellenme: 09.07.2023 - 20:50

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Al Nassr'da forma giyen eski Beşiktaşlı Anderson Talisca ile ilgilendikleri yönündeki transfer iddialarını yanıtladı.

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur Anderson Talisca Transferini Hakkında Konuştu

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'i şampiyonlukla tamamlayan ve gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi için iddilalı bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Galatasaray'ın adı Suudi Arabistan'ın Al Nassr ekibinde forma giyen eski Beşiktaşlı Anderson Talisca ile anılıyordu.

Erden Timur'dan net Talisca açıklaması

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, 29 yaşındaki brezilyalı on numara hakkındaki transfer iddilarını "Talisca yüksek maaş alan bir oyuncu. O maaşı bizim karşılamamız mümkün değil. Maaşları düşük olacaksa tabii ki Talisca'yı isteriz ama maaşlar çok yüksek orada." ifadeleriyle net bir şekilde reddetti.

Eski Beşiktaşlı yıllık 12.5 milyon Euro kazanıyor

2021'den bu yana Suudi Arabistan Pro League ekibi Al Nassr'ın formasını giyen Anderson Talisca, ligin en çok kazanan oyuncuları arasında yer alıyor. 29 yaşındaki eski Beşiktaşlı oyuncu Al Nassr'dan yıllık 12.5 milyon Euro kazanıyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Icardi'den müjde: Erden Timur, bitirdi...
Habere Git

Ronaldo ile takım arkadaşı oldu

Al Nassr geçtiğimiz aralık ayında bütün dünyayı şoke edecek bir hamleye imza atıp Manchester United'tan ayrılan 37 yaşındaki süper yıldız Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katmıştı. İkilinin liderliğindeki Al Nassr, ligde sezonu Al İttihad'ın gerisinde 2. tamamladı.

Al Nassr'a forvet katkısı verdi

Bu sezon Al Nassr formasını Suudi Arabistan Pro League'inde 23 defa sırtına geçiren solak yıldız; 20 gol atarken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pasını atarak takımına büyük katkı verdi.

Beşiktaşlı taraftarların gönlünü fethetti

2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında Portekiz ekibi Benfica'dan kiralık olarak Beşiktaş'ın formasını giyen Anderson Talisca burada uzaktan attığı spektaküler goller ile Siyah-Beyazlı taraftarların sevgilisi oldu. 2016-2017 sezonunda Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonluğu yaşayan oyuncu kiralık sözleşmesinin sonunda Çin'in Guangzhou Evergrande takımına transfer oldu.

İlgini Çekebilir
Talisca imzayı attı! Yeni sözleşme...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler