Erden Timur'dan flaş geri dönüş açıklaması! Galatasaray...

13.09.2024 - 19:18 | Son Güncellenme: 13.09.2024 - 19:31

Galatasaray'ın eski Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un, Sarı-Kırmızılı kulübe geri dönme ihtimali hakkında açıklamalarda bulunduğu kaydedildi. Detaylar...

Erden Timur'dan flaş geri dönüş açıklaması! Galatasaray...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın eski Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Sarı-Kırmızılı kulübe geri dönecek mi? Timur'un açıkladığı iddia edildi. İşte detaylar...

Erden Timur geri dönüyor iddiası

Ekol TV Spor Muhabiri Sezgin Gelmez, Galatasaray'ın eski Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un kulübe geri döneceğini iddia etti.

Erden Timur'dan açıklama

Çıkan iddiaların ardından Taktik Mania'dan Arda Özkurt'un haberine göre; Erden Timur, kulübe geri döneceği iddiaları üzerine şu açıklamayı yaptı: "Galatasaray yönetimiyle görüstüğüm ve geri döneceğim haberleri doğru değil."

"Florya’yı da etkilememesi gerekiyordu"

Erden Timur, geçtiğimiz haftalarda Galatasaray'daki görevinden şu sözlerle ayrılmıştı: "Şampiyonluktan bir veya bir buçuk ay önce başkanımıza bu konuyu ilettim. Yönetim listesi verilmeden önce kendi talebini iletti. Şampiyonluk yarışından dolayı bunu açıklayabilmek kolay değildi. Florya’yı da etkilememesi gerekiyordu. Sportif AŞ’deki görevim devam ediyor demem gerekiyordu."

"Tutunacak dalım kalsa bu kararı almazdım"

"Başka tutunacak bir dalım kalsa hiçbir şekilde bu kararı almazdım. Bu iş aylarca sürdü. Son 7 ay özellikle çok yoğunlaşarak devam etti. Ne arsızlığımız ne hırsızlığımız, ne namussuzluğumuz ne de komisyonculuğumuz kaldı. Taraftar benim bırakmamamı istiyor. Anlıyorum, ben de bırakmayı hiç istemiyorum ama hiçbir dal yok."

Senin için hazırladığımız haberler