Galatasaray'da Erden Timur, Wanda Nara ile görüştü

26.08.2022 - 12:29 | Son Güncellenme: 26.08.2022 - 12:57

Galatasaray'ın transferi için büyük çaba harcadığı Ligue 1 ekibi PSG'nin Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile ilgili flaş bir gelişme ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Erden Timur, Wanda Nara ile görüştü

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray yılın bombasını patlatmaya çok yakın. Torreira, Mertens gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katan sarı-kırmızılıların bu sezonki transfer çileğinin Mauro Icardi olması planlanıyor. 

Erden Timur, Wanda Nara ile görüştü

Sarı-kırmızılı kulüpte transferin 1 numarası olam Erden Timur, Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara ile görüşme gerçekleştirdi. Temaslar olumlu ilerliyor. 

İtalyanlar G.Saray ile PSG'nin anlaştığını duyurdu

İtalyan gazetesi Corriere dello Sport, Galatasaray ve PSG'nin 29 yaşındaki Arjantinli yıldızın kiralık transferi konusunda anlaştığını, oyuncunun maaşı konusunda detayların kaldığını duyurdu. Haberde sarı kırmızılıların, Fransız ekibinden yıllık 8 milyon Euro kazanan Icardi'nin maaşının yüzde 40'ını ödemek istediği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a 20'lik kanat! Bedavaya geliyor...
Habere Git

Sol bek için Kurzuwa gündemde

Sol bek arayışını sürdüren Galatasaray'da, PSG'den gündeme gelen bir başka isim Layvin Kurzawa oldu. Fransız temsilcisinde forma şansı bulamayan 29 yaşındaki tecrübeli sol bekin durumu araştırılıyor.

Geçen sezon 1 maçta forma giydi

Sözleşmesi 2024 Haziran ayı sonunda bitecek olan Fransız futbolcu, geçtiğimiz sezon sadece bir resmi karşılaşmada forma şansı bulabildi. 2015-16 sezonunda Monaco'dan 25 milyon Euro karşılığında PSG'ye transfer olan Layvin Kurzawa, PSG ile toplamda 153 maça çıkarken 14 gol ve 23 asistlik bir performans sergiledi. Sol bekin yanı sıra sol orta saha ve stoper bölgelerinde de forma giyebilen tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 5 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler