Erden Timur'dan Galatasaray'a açık kapı!

Akın Ungan
11.06.2024 - 22:08 | Son Güncellenme: 11.06.2024 - 22:17

Galatasaray'da Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesinden çıkan Erden Timur, katıldığı programda geri dönüp dönmeyeceği hakkında konuştu. Detaylar...

Erden Timur'dan Galatasaray'a açık kapı!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da Dursun Özbek'in yeniden aday olduğu yönetim kurulu listesinde yer almayan, Sportif A.Ş Başkan Vekilliği görevini bırakan NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, CNBC-e'de Emlak Günlüğü programına konuk oldu.

Sunucu Şafak Tükle ile konut satışları üzerine konuşan Erden Timur, programın sonunda Galatasaray'daki yöneticilik dönemine geri dönüp dönmeyeceği yönünde gelen soruya da cevap verdi.

"Hayattaki en güzel günlerim"

"İşler rayına girdikten sonra Galatasaray'da yöneticiliğe geri dönmeyi düşünür müsünüz?" sorusunu yanıtlayan Erden Timur gülerek, "Konu bir şekilde Galatasaray'a geliyor" dedi. Timur, "Hayattaki en güzel günlerim. En az 5 milyon kişi senin yerinde olmak ister. O 5 milyonun içinde yüzde 10'u o işi senden daha iyi yapabilecekken sen orada bulunuyorsun. O yüzden her anına şükretmek gereken bir şey" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek'ten Erden Timur'a: "Eleştirilerden etkilenip küsmek son derece yanlış"
Habere Git

"Ben hep güzel şeylerle anıyorum"

Erden Timur, "İnsanlar böyle makamlarda aileme vereceğim zamandan çaldım filan diyor ama tercih olduğunu düşünüyorum böyle işlerin. Öyle diyorsan o zaman bırakabilirsin. Halbuki çok büyük bir şans. İnsan kendine ne kadar kabiliyet atfedebiliyorsa atfetsin bu işlerin yalan dolan olduğunu düşünüyorum. Kısmet olması lazım, çok çabalaması lazım. Önce orada bulunmanız lazım. Ben hep güzel şeylerle anıyorum" şeklinde konuştu.

"Herkesin gönlünde öyle şeyler yatar"

Sözlerine devam eden Erden Timur, "Zorlukları var tabii ki bir sürü haksızlıkları var ama çok güzel geçti. İlerisi için de herkesin gönlünde öyle şeyler yatar ama o da vakti gelince olur. Olacak mı belli olmaz. Dünyavi bir amaç olarak edinmek insanın potansiyelini çok küçültücü bir şey. Olursa olur diye düşünüyorum" dedi.

Erden Timur'dan yöneticiliğe açık kapı

Erden Timur son olarak sunucu Tükle'nin "Açık kapı var gibi hissettim ben" ifadesine "Her zaman olur" karşılığını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler