Erden Timur'dan Mauro Icardi açıklaması! Takımdan ayrılacak mı?

Özgür Koç
04.06.2024 - 13:38 | Son Güncellenme: 04.06.2024 - 13:47

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekilliği görevinden istifa eden Erden Timur, Mauro Icardi'nin kendisinin görevi bırakmasının ardından takımdan ayrılacağı ilgili iddialara yanıt verdi.

Erden Timur'dan Mauro Icardi açıklaması! Takımdan ayrılacak mı?

AJANSSPOR - HABER

Erden Timur bugün düzenlediği basın toplantısıyla Galatasaray'daki görevinden ayrıldığını duyurdu. Timur, transferinde büyük rol oynadığı ve ikili ilişkileri iyi olduğu Mauro Icardi'nin takımındaki geleceği hakkında da konuştu. 

Icardi, Galatasaray'dan ayrılacak iddiasına yanıt

Erden Timur gelen bir soru üzerine, İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun kendisinin Galatasaray'daki görevinden ayrılması halinde Mauro Icardi'nin de sarı kırmızılı takımla yollarını ayırma ihtimalini düşünmeye başladığı yolundaki iddiaya yanıt verdi. 

"Ben ayrılık olacağını düşünmüyorum"

Timur, Arjantinli golcünün 40 milyonluk teklife karşı Galatasaray'a geldiğini belirterek, "Bir sene böyle bir şey yaşadın, bunu devam ettir. Nasılsa böyle bir teklif bir daha gelir' dedim. Mauro çok özel bir insan. Onunla hiçbir şey konuşmadım ama o senin hissiyatını, duygunu anlar. Sahiplenmeyi gerçekten onda yaşadım. Ben ayrılık olacağını düşünmüyorum. Rakamsal durumu bilmiyorum geçen sene de kararı büyük bir özveriyle verdi." dedi.

İki yıl daha sözleşmesi var

Galatasaray'la iki yıl daha sözleşmesi bulunan golcü futbolcu bu sezon sahaya çıktığı 47 maç 32 gol ve 12 asistlik performans sergiledi. Icardi ligde attığı 25 kez fileleri havalandırarak gol kralı oldu.

Arjantinli yıldız, sarı kırmızılı formayma ilk sezonunda da 26 maçta 23 gol ve 8 asist kaydetmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler