Erden Timur'dan Sacha Boey ve Victor Nelsson transferi açıklaması!

14.10.2023 - 16:56 | Son Güncellenme: 14.10.2023 - 17:02

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Sacha Boey ve Victor Nelsson'un eski yönetimin başarısı olduğunu söyledi. İşte tüm detaylar...

Erden Timur'dan Sacha Boey ve Victor Nelsson transferi açıklaması!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, sarı kırmızılı kulünüm mali genel kurulunda dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

"Tüm scout ekibine teşekkür ediyorum"

İlk olarak Hakim Ziyech transferine değinen Timur, "Hakim Ziyech, kış transfer döneminde PSG'ye imza atmıştı. Ancak belgeleri yetişmediği için transfer gerçekleşmemişti. Transferler için tüm scout ekibine teşekkür ediyorum. Transferde ödediğimiz ile kazandığımız arasında olumlu fark var." dedi.

"Keşke bütün yönetimler çıkıp bunu söylese"

Sacha Boey ile Victor Nelsson transferlerinin, eski yönetimin başarısı olduğunu söyleyen Timur, "Mostafa Mohamed'in parasının bir kısmı bizim dönemimizde ödendi. Sacha Boey satıldığında, inşallah hep bizle kalsın ama oradaki müthiş kar eski yönetimin başarısı. Nelsson'da da aynı şekilde. Keşke bütün yönetimler çıkıp bunu söylese." dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Hakim Ziyech şaşkınlığı: 2 büyük maçta yok!
Habere Git

"Her yöneticinin bir hedefi olması lazım"

Galatasaray'ın büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve bunun değerlendirilmesi gerektiğini aktaran Timur, sürdürülebilirlik açısından genel kurulların yönetimlerden bazı taleplerde bulunması gerektiğini vurgulayarak, "Tüm borcumuzu bitirecek ve bizi ilk 10 kulüp arasına sokacak projeleri ve hangi kaynakla geliştireceklerini istememiz lazım. Üst düzey şeffaflık için aylık bilgilendirme toplantılarının tüzükte yer almasını talep edelim.

Şeffaflık olunca manipülasyon da azalır. Bir de iştirak şirketleri dahil tüm yönetim kurulu üyelerinin her bilanço döneminde performans hedeflerinin belirlenmesi, üç ayda bir yönetici performans raporunun yayınlanması lazım. Her yöneticinin bir hedefi olması lazım. Bu üç başlığı değiştirebilirsek, sürdürülebilirliğe çok katkısı olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Erden Timur'un duygulandı

Yaptığı konuşma salondan büyük alkış alan Erden Timur'un duygulandığı gözlendi. 

Ayırca Galatasaray Spor Kulübü Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısında, yönetim kurulunun 1 Ocak-31 Mayıs 2023 dönemi faaliyetleri oy birliğiyle ibra edildi. Genel kurulda ayrıca denetim kurulu için yapılan oylamada da oy birliğiyle ibra kararı çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler