Transfer haberleri | Erden Timur'dan Vecino, Amrabat ve Sergio Ramos itirafı

07.09.2023 - 19:30 | Son Güncellenme: 07.09.2023 - 21:34

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur; Matias Vecino, Sofyan Amrabat ve Sergio Ramos transfer iddiaları hakkında açıklamalar yaptı. Detaylar.

Transfer haberleri | Erden Timur'dan Vecino, Amrabat ve Sergio Ramos itirafı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur gündeme dair açıklamalarda bulundu. Timur, transferde ismi Sarı-Kırmızılı ekip ile anılan Matias Vecino, Sergio Ramos ve Sofyan Amrabat hakkında da konuştu.

"Sergio Ramos gelmeye ikna olmuştu"

Transferde Galatasaray ile birlikte Beşiktaş ile de anılan Sergio Ramos konusunda Erden Timur, "Sergio Ramos, gelmeye ikna olmuştu. Sevilla'yı da bekliyordu. Bazı futbolcular Arabistan'ı bekliyordu. Biz de o rakamı veremiyorduk. Git gide düşüyordu. 8,5 milyon Euro'lara düşmüştü. Biraz farklılıklarımız vardı. Sevilla gelince oraya gitmek istedi" diye konuştu. 

"Yüzde 60-70 oranında Davinson isteniyordu"

Davinson Sanchez - Sergio Ramos tercihi hakkında konuşan Timur, "Yüzde 60-70 oranında Davinson isteniyordu. Davinson ve Ndombele'ye baktığınızda Tottenham, bonuslar hariç onlara 104 milyon Euro ödedi. Tottenham'ın en pahalı oyuncularıydı" açıklamasını yaptı. 

İlgini Çekebilir
Erden Timur'dan uyarı: Bu sene her şey yapılacak
Habere Git

"Icardi'nin kulübü çok zorladı"

"Sizi en çok zorlayan transfer hangisi oldu?" sorusuna yanıt veren Timur, "Hepsi zorladılar. Icardi başka bir boyut. Oyunculuğu tartışılmaz. Kulübü çok zorladı. Biz imkanlarımızı çok zorlamak zorundaydık. Zaha da zordu. Transferi en uzun süren Davinson Sanchez" dedi.

"Vecino ile konuştuk, kulübüyle anlaştık"

Teknik Direktör Okan Buruk'un Matias Vecino'yu istediğini, hatta kulübüyle anlaştıklarını ancak Maurizio Sarri'nin transfere onay vermediğini söyleyen Timur, "Okan hoca 6-8 istedi. Hocamızın tercihi, 6-8 anlamında Vecino'ydu. Tanguy Ndombele daha 8 bir oyuncu. Matias Vecino ile konuştuk ve kulübüyle anlaştık. 23.30 gibi Maurizio Sarri transfere onay vermedi. Hatta tepki gösterdi" şeklinde konuştu.

"Amrabat ile anlaşmıştık"

Konuşmasında Galatasaray'ın Sofyan Amrabat ile büyük ölçüde anlaştığını da belirten Erden Timur, "Amrabat ile büyük ölçüde anlaşmıştık. Kendisiyle de kulübüyle de bir noktaya gelebilecek düzeydeydik. Harcama limitinin açılmasını bekliyorduk. Çarşamba akşamı Manchester United devreye girdi" diyerek oyuncunun İngiliz ekibini tercih ettiğini açıkladı. 

Senin için hazırladığımız haberler