Erden Timur'un ekibine operasyon! Akreditasyonu yapılmadı

07.08.2024 - 22:46 | Son Güncellenme: 07.08.2024 - 23:22

Son dakika haberleri | Galatasaray'da Erden Timur döneminde göreve gelen Fatih Demireli'nin Beşiktaş maçına akreditasyonunun yapılmadığı kaydedildi.

Erden Timur'un ekibine operasyon! Akreditasyonu yapılmadı

AJANSSPOR HABER

Süper Kupa finalinde Beşiktaş'a karşı alınan 5-0'lık mağlubiyetin ardından Galatasaray'da iç ve dış transfere dair sıcak saatler yaşanıyor. Spor Alles YouTube kanalında konuşan Mehmet Özcan, Sarı-Kırmızılı ekipteki son duruma yönelik bilgiler verdi.

Kerem ve Köhn Rusya yolcusu

Galatasaray'da forma giyen Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn'ün Rusya ekibi Spartak Moskova'ya transfer olmaya çok yakın olduğu kaydedildi.

Moskova'nın Köhn teklifi

Spartak Moskova'nın Derrick Köhn için sarı-kırmızılı ekibe teklifi 7 milyon Euro + bonuslar iken oyuncuya olan maaş teklifi ise yıllık 1.5 milyon Euro.

Yeni sol bek Aston Villa'dan

Son Süper Lig şampiyonun sol bek adaylarının Aston Villa'da forma giyen Lucas Digne ve Alex Moreno olduğunun altı çizilirken İstanbul temsilcisinin önümüzdeki sezon ki sol bekinin bu iki isimden biri olacağı belirtildi.

Davinson Sanchez Premier Lig'de gözde

Galatasaray'ın Kolombiyalı defans oyuncusu Davinson Sanchez'in peşinde Premier Lig ekiplerinden Everton ve Aston Villa takip ediyor.

Erden Timur döneminde göreve gelmişti, akreditasyonu yapılmadı

Ayrıca Erden Timur'un ardından yürütülen transfer çalışmalarını değerlendiren Mehmet Özcan, Galatasaray'da Erden Timur ile ilgili bir sorunun olduğunu dile getirirken, Timur döneminde kulüpte Araştırma ve Geliştirme Direktörü olarak göreve gelen Fatih Demireli'nin Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa finali için akreditasyonunun çıkarılmadığını belirtti.

"Galatasaray şampiyon olmazsa Okan Buruk'la devam edileceğini düşünmüyorum"

Öte yandan Mehmet Özcan, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un soyunma odası yönetimini şimdiye kadar iyi yaptığını kaydederken, bu sezon sonu Sarı-Kırmızılılar'ın şampiyon olamaması durumunda Buruk'un görevine son verileceğini düşündüğünü söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler