Erden Timur, Galatasaray'a Cristiano Ronaldo ve Eden Hazard'ı istedi

Eren Tuncay
01.10.2022 - 13:43 | Son Güncellenme: 01.10.2022 - 13:52

Son dakika haberleri... Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un sarı-kırmızılılara Cristiano Ronaldo ve Eden Hazard'ı transfer etmek istediği öğrenildi.

Erden Timur, Galatasaray'a Cristiano Ronaldo ve Eden Hazard'ı istedi

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz gün Erden Timur, GS TV'de katıldığı programda açıklamalarda bulundu. Timur, hayal edileyemecek oyuncuların transferleri için durumlarını sorduklarını itiraf etmişti. Timur açıklamasında, “Hiç hayal edilemeyecek oyuncuların durumunu sorduk. İstediğim ama gerçekleşmeyen iki transfer oldu. İsim vermem yanlış olur. İnsan hayaline sınır çizmeyecek. O süreci devam ettireceğiz.” demişti.

İki dev isim: Ronaldo ve Hazard

Hürriyet'in haberine göre Erden Timur'un üstü kapalı bahsettiği futbolcuların Cristiano Ronaldo ve Eden Hazard olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların Eden Hazard ile ilgilendiği haberleri yaz transfer döneminde de basında sıkça yer almıştı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın yıldızlarından jest!
Habere Git

Ronaldo kariyerinin en suskun döneminde

Futbol dünyasının en büyük yıldızlarından biri olan Cristiano Ronaldo, görkemli kariyerinin en durgun sezonlarından birini geçiriyor. Manchester United ile sorun yaşayarak sezona başlayan Ronaldo, çıktığı 10 resmi maçta yalnızca 1 gol atabildi. Portekizli futbolcu, son olarak Uluslar Ligi'nde İspanya'ya karşı kaçırdığı gollerle gündem olmuştu.

Eden Hazard eski günlerine dönmeye çalışıyor

Chelsea'den 2019 yılında 115 milyon Euro'luk bir bedelle Real Madrid'e transfer olan Eden Hazard'ın gittiği günden beri fark yaratması bekleniyordu. Ancak hem takıma uyum sağlayamaması hem de üst üste geçirdiği sakatlıkları, Belçikalı yıldızın kariyerini oldukça geriye götürdü. Hazard bu sezon Real Madrid'le 4 maça çıkarken 1 gol ve 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler