Erden Timur'un sözleri Ronaldo için mi? Mehmet Cibara açıkladı

Feride Kara
06.10.2022 - 16:58 | Son Güncellenme: 06.10.2022 - 17:17

Galatasaray yönetici Mehmet Cibara Radyospor'da Özgür Sancar'ın Spor Kazanı programına konuk olurken Erden Timur'un sözleri konusunda açıklamalarda bulundu.

Erden Timur'un sözleri Ronaldo için mi? Mehmet Cibara açıkladı

AJANSSPOR HABER

"Hayalleri zorlayan isimlerle görüştük ve hala da görüşüyoruz. Kimse kimseden büyük değil" diyen Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un bu sözleri üzerine gözlerin Cristiano Ronaldo'nun üzerine çevrildiğini soran Özgür Sancar Mehmet Cibara'dan şu yanıtı aldı. 

Ronaldo yorumu

Galatasaray yönetici Mehmet Cibara "Erden Timur'un konuşmasını şu an ilk kez duydum. Bir yönetici olarak camia ile birlikte düşünmesi bizim yöntemlerimizden biri. Ronaldo mu olur başkası mı olur bilmem ama yıldızların tepkileri olumlu oluyor. Voleybol ve basketbolda yıldızlar gelir ama futbolu bilemiyorum. O konuda da şimdi isim vermeyeyim." 

Voleybolda hedef yukarılar

Cibara diğer branşlar konusunda "Galatasaray NEF iyi bir başlangıç yaptı. Kadın ve erkek voleybol ve basketbolunda iyi işler yapmaya başladık. Geç bir başlangıç yapmamıza rağmen. Voleybol için ilk dörtü hedeflemiştik ancak son transferlerin ardından hedefimiz daha yukarılar olacak. Efes maçında da iyi bir performans yaptık. Ama yabancı oyuncular daha istediğimiz seviyede değil." dedi.

Mete Kalkavan'ın Anadolu Efes formasıyla görülmesi

Sancar'ın hakem Mete Kalkavan'ın Anadolu Efes formasıyla görülmesi sorusuna ise Cibari "Futbolun içinde biri çok doğal olarak karşılıyorum. Mete Kalkavan'ın değil hepimizin gurur duyduğu bir takım Efes. Normal karşılıyorum" yorumunu yaptı. 

Fernando Muslera'nın ayrılığı

Fernando Muslera'nın sezon sonu ülkesi Uruguay'a dönmesi konusunda ise "Muslera'nın sezon sonu ayrılığı konusunda bir bilgim yok. Fernando ile görüşmedim ama gidersem sorarım kendisine. Bizim kaptanımız gitmesi için bir sebep göremiyorum ama insanlar fikirlerinde özgür." dedi. 

Erman Toroğlu'nun sözleri

"Erman Toroğlu'nun Selim (Soydan) Ağabey'i dinledim geçen gün. TFF'ye Galatasaray Yöneticileri'nin gidip (Abdürrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Ali Dürüst) "Fatih Terim'e cezayı fazla verin de kurtulalım" dediğini söyledi" sözleri ile ilgili Cibari "Erman Toroğlu'nun sözlerine karşı yapılacak bir yorum yok. Böyle yapacaklarını aklım hayalim almıyor." dedi. 

 

Senin için hazırladığımız haberler