Erdinç Sözer: ''Felsefemizi takıma vermeye çalışıyoruz''

01.11.2021 - 22:31 | Son Güncellenme: 01.11.2021 - 22:34

Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Adana Demirspor'u 2-1 mağlup eden Medipol Başakşehir’in yardımcı antrenörü Erdinç Sözer açıklamalarda bulundu.

 Erdinç Sözer: ''Felsefemizi takıma vermeye çalışıyoruz''

Medipol Başakşehir’in yardımcı antrenörü Erdinç Sözer, Adana Demirspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. ''Biz her zaman galibiyet için oynuyoruz. Bizim hocamız bunu bizden bekliyor.'' yorumları yapan Sözer'in açıklamaları...

"Adana Demirspor'u tebrik etmek istiyorum, çok disiplinli oynadılar. Kaleci Muric bence çok güzel bir maç çıkardı. Biz de çok güzel bir takımız. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Biz her zaman galibiyet için oynuyoruz. Bizim hocamız bunu bizden bekliyor. Takımda bunu son saniyeye kadar verdi, onun için takımı da tebrik ediyorum.

 

Yapılan değişiklikler hakkında...

''Biz her zaman kazanmak istiyoruz. Biz hamlemizi yaptık, oyuncuları değiştirdik, Chadli'yi içeri aldık, oyun değişti daha da hücum yapabildik ama en mühimi son saniyeye kadar maçı kazanmak isteğimiz.''

3'te 3 hakkında...

''Biz günden güne çok iyi çalışmalar yapıyoruz. Takım karşılığını veriyor. Birlikte çalışıyoruz. Bizim felsefemizi takıma vermeye çalışıyoruz takım da bunun karşılığını vermeye çalışıyor. "

Senin için hazırladığımız haberler