Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer Açıklama Yaptı

Akın Ungan
07.05.2022 - 21:51 | Son Güncellenme: 07.05.2022 - 21:54

Süper Lig'de Başakşehir ile Galatasaray karşılaştı. 0-0 berabere biten maçın ardından Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer açıklama yaptı. İşte detaylar.

Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Medipol Başakşehir ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 0-0 berabere bitti. Maçın ardından Medipol Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer açıklamalarda bulundu.

"Galatasaray'a saygı duyuyoruz"

Erdinç Sözer şunları söyledi: "Genel oyun bakımından çok memnunuz. İstediğimiz oyunu sahaya yansıttık ve pozisyonlar bulduk. Pozisyonları bulduktan sonra golü atamadık. Her takıma saygı duyuyoruz. Galatasaray'a saygı duyuyoruz. Son saniyede bir pozisyon çıktı hatamızdan dolayı. Galatasaray, golü atabilirdi."

"Sırtı dönük topları bile tutmaya çalıştı"

"Muslera çok güzel bir oyun çıkardı. Sırtı dönük topları bile tutmaya çalıştı. Çok pozisyonları çıkardı. Muslera'ya saygı duymak lazım. Çok güzel bir oyun çıkardı. 1 gol atsaydık eğer çok rahatlardık. Bence maçı kazanabilirdik. Emre hoca ile birlikle başladık. Bir oyun felsefesini takıma yerleştirmeye çalıştık. Maçtan maça iyi olmaya çalışıyoruz. Hedefimiz Avrupa Ligi oynamak. 2 maçımız kaldı. Biz bu hedefin peşindeyiz."

Senin için hazırladığımız haberler