Eren Derdiyok'a teklif yağıyor

31.01.2019 - 16:54 | Son Güncellenme: 31.01.2019 - 19:54

Eren Derdiyok'a teklif yağıyor

Galatasaray'la yollarını ayıran Eren Derdiyok'u Sion Kulübü’nün, kadrosuna katma planı yaptığı ortaya çıktı. 

Çin, Meksika ve Alman ekipleriyle ismi geçen Eren Derdiyok için girişimlere başlayan Sion'un futbolcuya tekliflerini de ilettikleri ortaya çıktı.

Teknik direktörlüğünü Murat Yakın’ın yaptığı ekibin, önümüzdeki dönem için transfere 46 milyon İsviçre Frangı (241 milyon TL) ayırdığı bildirildi. Sezonun ikinci yarısı için takımı güçlendirmek isteyen kulüp yönetimi için Eren Derdiyok’un üzerinde durulan iki isimden bir tanesi olduğu, Yakın’ın da oyuncuyu takımında görmek istediği belirtildi.

İsviçre’de 15 Şubat’a kadar devam   İsviçre’de transfer sezonunun, Türkiye ve Avrupa’nın bir çok ülkesinden daha geç bir tarihte kapanmasının avantajını kullanmak istediği ortaya çıktı. Sion Kulübü’nün sahibi ve başkanı olan Christian Constantin konuyla ilgili açıklamaları, bu gerçeği gün yüzüne çıkardı. İsviçre’de transfer 15 Şubat’a kadar devam ediyor.  
‘Biz Eren’e teklifimizi yaptık’  Futbolcunun Galatasaray’da kazandığı paranın çok olduğunu ve Eren’in bunda bir miktar indirim yapması gerekeceğini belirten Constantin “Biz Eren’e teklifimizi yaptık. Ancak öncelikle transfer döneminin kapanmasını bekleyelim."
Senin için hazırladığımız haberler