Eren Güler kimdir, kaç yaşında, hangi takımda? Eren Güler hangi mevkide oynuyor?

15.04.2021 - 21:29 | Son Güncellenme: 15.04.2021 - 21:42

Bursaspor'un Süper Lig yolundaki lokomotifi Eren Güler kimdir, kaç yaşında? Eren Güler hangi mevkide oynuyor, bugüne dek hangi takımlarda oynadı? İşte, genç golcüye dair merak edilen her şey.

Eren Güler kimdir, kaç yaşında, hangi takımda? Eren Güler hangi mevkide oynuyor?

Bursaspor, bugün Bandırmaspor'a karşı oyuna sonradan giren yıldız adayı Eren Güler ile 3 puana ulaştı. Vakıfköy üretimli 2003 doğumlu Eren Güler, kariyerinde Bursaspor'dan başka hiçbir ekibin formasını giymemiş. Bugün, Bandırmaspor'u 2-1'lik skorla; yani Eren Güler'in golleriyle deviren Bursaspor, play off yolunda genç golcüsüne çok şey borçlu. Nitekim, ligde 9 ve 10. sırada bulunan ekiplerin mücadelesinde kazanan taraf yoluna devam edecek, kaybeden taraf play off şansını zora sokacaktı.

Bursaspor, Bandırmaspor galibiyetiyle 8. sıradaki Ümraniyespor'la aradaki puan farkını 1'e indirdi. Yani, Ümraniye ve Tuzla'nın puan kaybetmesi durumunda veya önümüzdeki 4 haftalık süreçte hata yapmaları durumunda play off kademesinin bir numaralı adayı olacak. Peki, bugün Bursaspor'a hayat öpücüğü veren Eren Güler kimdir, kaç yaşındadır? Eren Güler hangi mevkide oynuyor? 

Eren Güler kimdir, kaç yaşındadır?

Sezon başı 25 bin Euro piyasa değerine sahip olan Eren Güler, 29 Ocak'ta 18 yaşına girdi. 29 Ocak 2003 doğumlu Eren Güler, futbol yaşantısına Vakıfköy'de, yani Bursaspor'da başladı. Takımda yer alan çoğu futbolcu arkadaşı gibi o da aynı süreçten geçti denilebilir. Yeşil beyazlı ekipte sıkı bir eğitim süreci geçiren Güler, bugün Bandırmaspor'u yıkan başrol oyuncusuydu. 

 

Sezon başında Bursaspor'la sözleşme imzalayan Eren Güler, kendisini 2022 yılına kadar Bursaspor'a bağladı. Yani, önümüzdeki sezona kadar Bursaspor'da forma giymeye devam edecek. Eğer sözleşmesini yenilerse veya yeşil beyazlı ekip bu yönde bir teklifte bulunursa Güler'in Vakıfköy günleri doğal olarak uzayacak. Peki, Eren Güler hangi mevkide oynuyor? Şimdiye dek kaç maçta forma şansı buldu? Kaç gol attı, kaç asist yaptı? 

Eren Güler hangi mevkide oynuyor? 

Bursaspor'un 18 yaşındaki futbolcusu Eren Güler, forvet pozisyonunda oynamaktadır. Bu sezon 9 maçta forma şansı bulan Güler, bu maçların 7'sinde oyuna sonradan girmiş; 2 maçta ilk 11'de başlamıştır. Bugün, Bandırmaspor maçında oyuna sonradan giren Güler, 85 ve 90+4'te iki gol birden atarak takımını 1-0 mağlup durumdan 2-1 galip duruma getirdi. 

Senin için hazırladığımız haberler