Eren Şafak kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda çalıştı? Beşiktaş...

27.10.2022 - 16:46 | Son Güncellenme: 27.10.2022 - 16:53

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcısı olması beklenen Eren Şafak merak konusu olmaya başlandı. Kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda çalıştı? Detaylar...

Eren Şafak kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda çalıştı? Beşiktaş...

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael ile yollar ayrılmasının ardından eski teknik adamları Şenol Güneş ile anlaşma sağlandı. Güneş'in ise yardımcı olarak Eren Şafak'ın geleceği iddia edildi. Peki Eren Şafak kimdir? İşte detaylar...

Şenol Güneş dönemi resmen başlıyor

Beşiktaş, Valerien Ismael ile yollarını ayırmasının ardından yeni teknik direktörünü açıklayacak. Bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında Şenol Güneş için oybirliğine varan yönetim, tecrübeli teknik adamla da anlaşma sağladı.

Eren Şafak kimdir?

 Eren Şafak, Şenol Güneş'in yardımcısı olarak Beşiktaş'ta görev alacak.  39 yaşındaki teknik adam, 2015-17 yılları siyah-beyazlı takımda Şenol Güneş'in yardımcısı olarak 87 maça çıktı. Beşiktaş 2015-16 ve 2016-17 sezonlarında üst üste 2 kez mutlu sona ulaştı. Şafak ayrıca A Milli Takım'da Şenol Güneş döneminde 2019-21 yılları arasında analiz sorumlusu görevinde bulundu.

Genç antrenör son olarak kısa dönem TFF 1. Lig ekibi Tuzlaspor'u çalıştırdı. Güneş ve Şafak'ın yolları yine Beşiktaş'ta yeniden kesişti.

Senin için hazırladığımız haberler