Eren Tozlu, Erzurumspor ile Sözleşme Yenileyecek

Akın Ungan
01.07.2023 - 18:20 | Son Güncellenme: 01.07.2023 - 18:26

Son dakika | Erzurumspor FK'nın tecrübeli futbolcusu Eren Tozlu, kulübü ile sözleşme yenileyecek. Tozlu, 2 yıl daha takımda kalacak. İşte detaylar...

Eren Tozlu, Erzurumspor ile Sözleşme Yenileyecek

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Transferin gözde isimlerinden Erzurum Futbol Kulübü'nün tecrübeli oyuncusu Eren Tozlu’nun önümüzdeki hafta kulübüyle sözleşme imzalayacağı ve 2 yıl daha Doğu Anadolu temsilcisinde futbol oynayacağı öğrenildi.

Erzurumspor'un kümede kalmasında büyük rol oynadı

Bu sezon gösterdiği performans ile oldukça dikkat çeken Eren Tozlu, takımı Erzurum Futbol Kulübü'nün Spor Toto 1. Lig'de kalmasında attığı goller ve yaptığı asistler ile büyük pay sahibi olmuştu.

1. Lig ekiplerinin gözdesiydi

2023-2024 sezonunda TFF 1. Lig'de zirveyi hedefleyen Göztepe, Kocaelispor ve Şanlıurfaspor gibi ekipler tecrübeli oyuncuyu renklerine bağlamak için adeta kıyasıya rekabet içindeydi.

İlgini Çekebilir
Karacabey'e destek yok... Artık tüm hedef Aliağa FK!
Habere Git

32 yaşındaki oyuncu 1 Temmuz itibarıyla sözleşmesi bitmesine rağmen, rotasını değiştirmedi ve Erzurum’da futbol hayatına devam etmeye kararı verdi. 

59 maçta 24 gol, 6 asist

Eren Tozlu, forvet ve forvet arkası 10 numara mevkilerinde Erzurumspor Futbol Kulübü formasıyla 2 sezonda 56’sı ilk 11 olmak üzere toplamda 59 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda ise 24 gol ve 6 asistlik katkı verdi.

Erzurumspor Futbol Kulübü, bu sezon gerek maddi gerek deprem felaketi sebebiyle sahasının kapanması sorunlarıyla karşı karşıya kalmasına rağmen, ligi 39 puanla bitirerek 1. Ligde kalmayı başarmıştı.

İlgini Çekebilir
Augsburg'un Berisha kararı belli oldu! Fenerbahçe zarar etti...
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler