Erencan Yardımcı için transfer açıklaması! "8 milyon dolara anlaşmıştık"

27.09.2024 - 17:28 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 17:35

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Hoffenheim'a transfer olan Erencan Yardımcı için flaş ifadeler kullandı.

Erencan Yardımcı için transfer açıklaması! "8 milyon dolara anlaşmıştık"

AJANSSPOR - HABER

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Play Spor'a açıklamalarda bulundu. Kulaksız, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Hoffenheim'a transfer olan Erencan Yardımcı için gelen 8 milyon Euro'luk tekliften bahsetti.

G.Saray'dan transfer edildi

Eyüpspor, Türk santrfor Erencan Yardımcı'yı 2020-2021 sezonunda yaklaşık 500 bin Euro karşılığında Galatasaray'dan kadrosuna kattı.

4 milyon Euro'ya Hoffenheim'ın yolunu tuttu

Eyüpspor'da ve kiralık olarak formasını giydiği Pendikspor'da gösterdiği performansla Avrupa ekiplerinin dikkatini çeken 22 yaşındaki futbolcu, 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Alman ekibi Hoffenheim'a transfer oldu.

8 milyon dolarlık teklifi açıkladı

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Erencan Yardımcı için Amerika temsilcisi New England Revolution'dan 8 milyon dolarlık teklif aldıklarını ancak Erencan'ın kariyerine Avrupa'da devam etmek istemesi üzerine bu transferin gerçekleşmediğini açıkladı.

"Yarı fiyatına Hoffenheim'a vermek zorunda kaldık"

Fatih Kulaksız'ın açıklamaları şu şekilde: "Erencan Yardımcı için New England Revolution ile 8 milyon dolar karşılığında anlaşmıştık. Fakat Erencan, Amerika’ya gitmek istemedi. Oyuncunun Avrupa’da oynama hayali yüzünden neredeyse yarı fiyatına Hoffenheim’a vermek zorunda kaldık."

Kariyer istatistikleri

Kariyeri boyunca 91 maçta sahaya çıkan genç forvet oyuncusu 22 gol ve 8 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler