Ergin Ataman: "Alperen Şengün, Nikola Jokic'ten daha iyi"
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
A Milli Takım ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman, pasörlük yeteneği açısından Alperen Şengün'ün Nikola Jokic'ten daha iyi bir pivot olduğunu söyledi.

Son 5 Haber

Vlahovic, Beşiktaş'a haber gönderdi

Vangelis Pavlidis'ten Fenerbahçe'ye transfer yanıtı geldi! İşte Benfica'nın istediği bonservis bedeli...

Beşiktaş taraftarından Serdal Adalı'ya Salah tepkisi! Sosyal medyada TT oldu

Galatasaray transfer haberleri: Barış Alper giderse Rafael Leao transferi

5-0 kaybettiler! Beşiktaş'ın sıradaki turdaki rakibi neredeyse belli gibi
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Euro Insiders'ın podcast yayınına katılan Ataman, "Alperen Şengün, şu anda pasörlük yeteneği açısından dünyanın en iyi pivotu. Benim için o en iyisi. Nikola Jokic'ten daha iyi." dedi.
"O çok iyi bir pasör"
Ataman, "Onu maç sırasında oyun kurucu olarak kullanabilirsiniz. O çok iyi bir pasör, 1'e 1 savunma yapmak imkansız ve aynı zamanda çok iyi ribaunt alıyor." ifadelerini kullandı.
"Kendimi NBA’de görebiliyorum"
Deneyimli çalıştırıcı, NBA'den hiç ciddi teklif alıp almadığı yönündeki soru üzerine, "Kendimi NBA’de görebiliyorum ama NBA Avrupa'da. Açıkçası şu an ABD'yi düşünmüyorum çünkü farklı bir mantaliteleri var.
"NBA’den bir kulüp gelip ciddi bir teklif yaparsa elbette bunu konuşabilirim"
Ama her zaman söylediğim gibi, eğer sözleşmem bitince NBA’den bir kulüp gelip ciddi bir teklif yaparsa elbette bunu konuşabilirim. Ama dürüst olmak gerekirse, şimdiye kadar NBA’den hiçbir kulüple bir görüşme yapmadım, hiçbir ciddi teklif almadım." diye konuştu.
